Life

Cine este Engin Ozturk? Actorul îl interpretează pe Baris în serialul Prizoniera destinului

Engin Ozturk este unul dintre actorii-fenomen din Turcia. Tânărul îl interpretează acum pe avocatul Baris în serialul ”Prizoniera destinului” de la Kanal D.
02.12.2021 | 21:15
Cine este Engin Ozturk Actorul il interpreteaza pe Baris in serialul Prizoniera destinului
Engin Ozturk îl interpretează pe Baris în serialul Prizoniera destinului. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Engin Ozturk în vârstă de 35 de ani este un actor turc care și-a găsit menirea și a cunoscut succesul în lumea telenovelelor turcești în anul 2010. De atunci, vedeta interpretează numai roluri de excepție pe micile ecrane, fiind considerat actorul cu cei mai frumoși ochi.

Engin Ozturk a debutat în lumea filmului în 2010

În urmă cu 11 ani, Engin a debutat cu un rol colosal în filmul ”Fatmagul”, acela fiind și momentul în care marii regizorii din Turcia l-au remarcat și i-au croit drumul spre succesul de care se bucură actorul la acest moment.

ADVERTISEMENT

Câțiva ani mai târziu, dovedind că este înzestrat de la mama natură cu un talent actoricesc peste măsură, Engin Ozturk a mai primit un rol important. De data aceasta, tânărul cu ochii ca de cristal a ajuns să fie cunoscut și de publicul din țara noastră.

În 2014 a jucat în serialul care a făcut furori la acea vreme, ”Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii”, în care a interpretat rolul Prințului Selim.

ADVERTISEMENT

Iar din 2019, odată cu apariția primului sezon al serialului turcesc ”Prizoniera destinului” la Kanal D, actorul a intrat în pielea avocatului Baris, rol pe care îl joacă cum nu se poate mai bine și pentru care s-a pregătit din greu, după cum spune chiar el.

”Muncesc. Muncesc nonstop. Muncesc 5-6 zile pe săptămână. E intens, dar merge bine”, a declarat Engin Ozturk, conform tvmania.ro.

ADVERTISEMENT

Actorul a început o carieră militară, apoi a fost barman

Însă ce nu știe multă lume este faptul că turcul cu cei mai frumoși ochi și-a ales inițial o altă meserie. Pentru că se trage dintr-o familie de militari, tatăl său fiind pilot în rezervă, în armata turcă, după terminarea liceului, Ozturk a decis să studieze la Școala Militară.

Doar că la scurt timp după ce s-a hotărât să îi calce pe urme părintelui său, Engin Ozturk a realizat că drumul lui în viață este altul.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta născută în 1986, în Eskișehir, Turcia, a renunțat la cariera militară și s-a reorientat către Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Hacetepe, din Ankara.

Moment în care, până în 2010 când a primit primul său rol într-un serial, a lucrat ca barman într-un local din oraș pentru a se putea întreține singur.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: