ADVERTISEMENT
Fotbal international

Englezii anunţă o a cincea victimă a accidentului de la Leicester! “Southgate nu s-a aflat la bordul elicopterului”

Autor: Razvan Nicolae | 28.10.2018 | 15:38
Englezii anunţă o a cincea victimă a accidentului de la Leicester. Fanii naţionalei Angliei se tem că este vorba de Gareth Southgate

Englezii de la The Guardian anunţă existenţa unei a cincea victime a accidentului de la Leicester. Sâmbătă seara, elicopterul deţinut de Vichai Srivaddhanaprabha s-a prăbuşit în parcarea stadionului “King Power”. Chiar dacă au trecut mai bine de 19 ore de la accidentul aviatic, informaţiile oficiale în legătură cu persoanele aflate la bordul aparatului de zbor lipsesc cu desăvârşire.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 17:10 / Richard Guttridge, jurnalist la Express, a anunţat faptul că Gareth Southgate nu s-a aflat în elicopterul care s-a prăbuşit. “Federaţia Engleză de Fotbal confirmă că Gareth Southgate nu s-a aflat în elicopterul care s-a prăbuşit în Leicester. Selecţionerul a fost la meci”, a scris jurnalistul britanic pe Twitter.


Presa din Anglia a anunţat că cinci persoane s-au aflat în elicopterul care s-a prăbuşit. În afara celor doi piloţi, s-a vehiculat că în aparatul de zbor se mai aflau Vichai Srivaddhanaprabha şi fiica acestuia. După câteva ore, Mirror a scris că Voramas Srivaddhanaprabha nu s-ar fi aflat în elicopter. Cu toate acestea, misterul este legat de al cincilea cadavru, neidentificat până în acest moment.

ADVERTISEMENT

Englezii anunţă o a cincea victimă a accidentului de lângă stadionul lui Leicester

Jurnaliştii englezi anunţă o a cincea victimă a accidentului de lângă stadionul lui Leicester, iar scenariile au început să apară pe reţelele de socializare. Una dintre acestea este legată de Gareth Southgate, selecţionerul echipei naţionale a Angliei. Acesta a fost prezent la meciul Leicester – West Ham United 1-1 şi urma să plece la Londra imediat după terminarea partidei, aceeaşi destinaţie cu cea a elicopterului deţinut de Vichai Srivaddhanaprabha.

Fanii naţionalei Angliei s-au activat imediat şi întrebările sau mesajele de îngrijorare au apărut rapid pe reţelele de socializare. “Este Gareth Southgate bine? Am înţeles că ar fi fost în elicopter. Cineva să-mi spună că nu e adevărat”, “Federaţia trebuia să transmită ceva până acum”, “Refuz să cred că Southgate a fost în elicopter” sau “Gareth Southgate a fost la meci, nu poate cineva să nu spună dacă este ok”, au fost doar câteva dintre mesajele postate pe reţelele de socializare. Gareth Southate trebuia să fie în tribune la meciul Crystal Palace – Arsenal, programat duminică. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!