Nicio categorie

Englezii fac anunţul: Jurgen Klopp va antrena Liverpool!

Liverpool are un sezon foarte slab. După ce a pierdut titlul în ultimele etape ale sezonului trecut, "cormoranii" se zbat acum la jumătatea clasamentului. Mai mult, echipa a fost eliminată din...
14.12.2014 | 08:59
Englezii fac anunţul: Jurgen Klopp va antrena Liverpool!

Liverpool are un sezon foarte slab. După ce a pierdut titlul în ultimele etape ale sezonului trecut, “cormoranii” se zbat acum la jumătatea clasamentului. Mai mult, echipa a fost eliminată din grupele Ligii Campionilor după ce nu a reuşit să treacă de Basel în ultima etapă. 

Aceste rezultate îi clatină serios scaunul lui Brendan Rodgers, care ar putea fi înlocuit de antrenorul Borussiei Dortmund, Jurgen Klopp, scrie Daily Mail. Dortmund are, de asemenea, un sezon dezamăgitor pe plan intern fiind în zona retrogradării. Nemţii merg mai departe în Liga Campionilor, dar lucrurile nu sînt deloc liniştite la Dortmund.

Astfel, Jurgen Klopp ar putea să o preia pe Liverpool şi nu va veni cu mîna goală. Daily Mail scrie că primul transfer din “era Klopp la cormorani” ar fi Edison Cavani de la PSG, cormoranii suferind pe partea ofensivă după plecarea lui Suarez.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri