Englezii au prezentat statisticile lui PSG fără Neymar. Cifre surprinzătoare atunci când brazilianul nu joacă

Alin Miu   
in PSG
12/02/2019, 17:43
Englezii au prezentat statisticile lui PSG fără Neymar. Cifre surprinzătoare atunci când brazilianul nu joacă
Englezii au prezentat statisticile lui PSG fără Neymar

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

PSG o înfruntă în această seară pe Manchester United în prima manșă din optimile de finală ale Ligii Campionilor fără Neymar și fără Cavani. 

Englezii își fac curaj înaintea acestei duble manșe, iar tabloidul The Sun a căutat toate meciurile disputate de PSG fără Neymar, comparându-le cu cele în care brazilianul s-a aflat pe teren.

Englezii au prezentat statisticile lui PSG fără Neymar

Astfel, PSG a disputat 36 de meciuri oficiale fără Neymar pe terenul de joc, având un procentaj al victoriilor de 72,7%, spre deosebire de procentajul de 83% pe care francezii îl au cu Neymar pe teren.

Mai interesant, parizienii înscriu în medie cu un gol mai puțin atunci când nu pot conta pe cel mai scump jucător din istoria fotbalului. Media golurilor înscrise cu Neymar pe teren este de 3,4, iar fără el de numai 2,4 goluri per meci.

Există și o veste bună însă: PSG primește ceva mai puține goluri de  la adversari atunci când Neymar nu joacă.

Statisticile lui PSG fara Neymar
Statisticile lui PSG fara Neymar

Interesant este că și jocul echipei se schimbă, scăzând numărul șuturilor spre poartă, dar crescând semnificativ numărul centrărilor.

Neymar va reveni pe teren abia în luna aprilie. Cu el în primul 11 în precedentul sezon, PSG a fost scoasă din competiție de Real Madrid după o dublă înfrângere. Cu două sezoane înainte, PSG a fost eliminată rușinos de Barcelona, după o victorie cu 4-0 în manșa tur de la Paris.

Neymar este cel mai sucmp fotbalist din lume, fiind cumpărat de PSG de la Barcelona cu 222 de milioane de euro. Cota sa d epiață a scăzut cu 70 de milioane de euro în acest moment, iar presa internațională a speculat faptul că brazilianul ar putea reveni la Barcelona, mutare infirmată însă de gruparea catalană prin vocea președinteului Josep Bartomeu.

Va lipsi la acest meci și Edinson Cavani, accidentat în ultima partidă de campionat a parizienilor.

Închide ×