Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Englezii au stabilit vinovatul la golul marcat de Gakpo în România – Olanda: ”Sunt semne de întrebare”

Cody Gakpo a deschis scorul în meciul România - Olanda, iar jurnaliștii englezi au găsit imediat vinovatul din tabăra ”tricolorilor”.
02.07.2024 | 20:17
Englezii au stabilit vinovatul la golul marcat de Gakpo in Romania  Olanda Sunt semne de intrebare
Cody Gakpo a deschis scorul în meciul România - Olanda, iar jurnaliștii englezi au găsit imediat vinovatul din tabăra ”tricolorilor”. Sursă foto: uefa.com
ADVERTISEMENT

Partida de pe Allianz Arena din Munchen a început cu o dominare autoritară a echipei noastre, care a făcut un presing agresiv în jumătatea adversă, iar Dennis Man a ratat o ocazie importantă.

Cine a fost găsit vinovat pentru golul înscris de Gakpo în România – Olanda

Însă toată dinamica întâlnirii România – Olanda, din optimile de finală ale EURO 2024, s-a schimbat odată cu golul reușit de Cody Gakpo în minutul 20 și jurnaliștii englezi l-au găsit vinovat pe Florin Niță.

ADVERTISEMENT

Xavi Simons a primit o minge în jumătatea noastră de teren și a pasat rapid în stânga pentru Gakpo. Starul lui Liverpool l-a driblat scurt pe Andrei Rațiu și a înscris cu un șut în forță la colțul scurt.

Florin Niță a fost prins pe picior greșit de execuția atacantului olandez. Portarul nostru se aștepta la un șut covrig la colțul lung, dar Cody Gakpo a ales să tragă pe scurt, iar Niță nu a mai avut ce face, chiar dacă a șters balonul cu degetele.

ADVERTISEMENT

”Ce frumusețe! Sunt semne de întrebare în legătură cu poziționarea portarului Florin Niță, dar să-i dăm credit lui Gakpo. Jucătorul lui Liverpool a intrat în interior și și-a deschis unghiul, înainte să șuteze cu efect. Superbă finalizare”, a scris BBC.

Dumfries, două intrări la limită în prima repriză

Meciul din optimile de finală ale EURO 2024 a început cum nu se poate mai prost pentru naționala României, Ianis Hagi alegându-se cu capul spart după un duel aerian cu Denzel Dumfries și fiind nevoit să joace cu un bandaj.

ADVERTISEMENT

Același Dumfries a fost protagonistul celei mai discutabile faze din prima repriză. Jucătorul de bandă dreaptă al lui Inter Milano a avut o intrare criminală asupra lui Vasile Mogoș, dar nu a primit nici măcar cartonaș galben.

La o minge înaltă în marginea terenului, olandezul a venit în mare viteză și la lovit cu umărul în piept pe fundașul nostru stânga. Mogoș a căzut secerat la pământ și a început să facă disperat semne către bancă pentru a cere intervenția medicilor.

ADVERTISEMENT

Comoționat serios de intrarea extrem de dură a lui Denzel Dumfries, Mogoș nu a mai putut continua jocul. În locul său, selecționerul Edi Iordănescu a decis să-l arunce în luptă pe Bogdan Racovițan.

ADVERTISEMENT
3,45 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X solist” în partida Austria - Turcia de la EURO 2024.