Englezii EXULTĂ după tragerea la sorţi: “Steaua? Plimbare prin parc”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
05/08/2016, 14:23
Englezii EXULTĂ după tragerea la sorţi: “Steaua? Plimbare prin parc” GALERIE FOTO

Steaua a avut ghinion la tragerea la sorţi şi va juca împotriva lui Manchester City în faza play-off a Ligii Campionilor. Englezii sînt încîntaţi de rezultatul tragerii la sorţi şi sînt convinşi că nu vor avea probleme pentru calificarea în grupe.

“Ar trebui să fie doar o plimbare prin parc”, scrie un fan al englezilor pe Twitter, iar opinia sa este împărtăşită şi de presa spaniolă, care notează că Pep Guardiola a fost îmbrăţişat de Zeiţa Fortuna la tragerea la sorţi.

Capture

Capture2

“Oamenii lui Pep Guardiola au primit o dublă decentă împotriva Stelei, de 26 de ori campioană a României”, scriu cei de la Mirror.

Capture3

În schimb, pe site-ul oficial al celor de la City, Steaua este prezentată cît se poate de elogios: “O echipă cu mare pedigree european”, scriu englezii.

Capture10

“Jucătorii care ar trebui urmăriţi sînt Nicolae Stanciu şi Jugurtha Hamroun, iar antrenorul Laurenţiu Reghecampf a dus-o pe Al Hilal în finala Ligii Campionilor Asiei”, se remarcă pe site-ul oficial al lui Manchester City.

Un fan al lui City este încîntat că va avea ocazia să vină la Bucureşti: “Vom avea ocazia să vedem un super oraş şi am primit o dublă abordabilă”.

Steaua va juca partida tur cu Manchester City, pe 16 august, iar returul se va juca pe Ettihad Stadium, pe 24 august.

Au apărut şi primele ironii după tragerea la sorţi. Un fan a postat care ar fi fost reacţia lui Guardiola după ce a picat cu Steaua.

Capture

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×