Fotbal intern

Englezii l-au trecut pe Florinel Coman pe lista posibililor înlocuitori ai lui Sadio Mane la Liverpool! “E un jucător necunoscut, dar lucrurile se vor schimba”

19.04.2020 | 11:27
Englezii lau trecut pe Florinel Coman pe lista posibililor inlocuitori ai lui Sadio Mane la Liverpool E un jucator necunoscut dar lucrurile se vor schimba
ADVERTISEMENT

Sadio Mane este unul dintre cei mai buni jucători ai lui Liverpool, însă poate pleca la vară la Real Madrid. Totuși, englezii de la liverpoolecho.co.uk au anunțat că Florinel Coman de la FCSB poate fi un înlocuitor bun pentru starul senegalez.

Florinel Coman, posibil înlocuitor pentru Sadio Mane la Liverpool

Florinel Coman a avut mai multe oferte chiar și acum când campionatele sunt oprite din cauza pandemiei de coronavirus, iar englezii vin cu o variantă „nebună” și anume ca el să fie înlocuitorul perfect pentru Sadio Mane, în cazul în care senegalezul pleacă la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

În cazul în care transferul s-ar produce, Florinel Coman ar face parte din trio-ul letal al „cormoranilor” împreună cu Mohamed Salah și cu Roberto Firmino.

„E un jucător necunoscut, dar lucrurile se vor schimba!”

Englezii i-au făcut deja un profil lui Florinel Coman, despre care spun că încă nu este cunoscut, dar lucrurile se vor schimba rapid dacă va ajunge pe „Anfield”:

ADVERTISEMENT

„Este un jucător cu reale calități, are o rată de 0.40 de goluri în 90 de minute. Totuși, cifrele sale bune sunt înregistrate în campionatul României, departe de standardele fotbalului din Anglia.

Coman este relativ necunoscut ca jucător, dar datele sugerează că nu va fi cazul pentru un timp lung de adaptare”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că în afară de oferta pe care a primit-o din SUA pentru Florinel Coman, mai are încă o altă ofertă: „Coman a primit încă o ofertă de undeva din Europa de 8.000.000 de euro plus 10%, dar eu am cerut 10.000.000 de euro și 20%.”.

Orlando City, formație din MLS, îl dorește oe Florinel Coman, iar americanii au anunțat că mutarea este aproape făcută, dar Gigi Becali așteaptă să treacă Sărbătorile Pascale pentru a lua o decizie:

ADVERTISEMENT

„Orlando City este pe urmele puștiului român de câteva luni, iar directorul de scouting de la Orlando, Ricardo Moreira, a fost deja în România unde s-a văzut cu jucătorul și cu impresarul acestuia, Ioan Becali.

Din câte se pare, Orlando a ajuns deja la un acord pe patru ani cu jucătorul, pentru un salariu de 1.000.000 de dolari pe an, dar oferta inițială a celor de la City a fost sub pretențiile lui Becali.

Gigi Becali așteaptă un răspuns de la Orlando după sărbătorile pascale. Rămâne de văzut dacă săptămâna viitoare cei de la Orlando vor reveni la negocieri cu FCSB sau vor continua să mai caute alți jucători”, au transmis americanii de la The Road Pod.

  • 5.400.000 de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT