Cele mai citite

Cum arată iubitele fotbaliştilor naţionalei Angliei! E de necrezut ce prietenă are starul lui Manchester City, Raheem Sterling! Galerie foto

Gareth Southgate le va permite jucătorilor din lotul Angliei să se întâlnească cu soţiile pe durata turneului final din Rusia.
Autor: Tibi Demeter | 25.03.2018 | 15:09

Fabio Capello, fostul antrenor al Angliei, le-a interzis nevestelor de fotbalişti să intre în contact cu jucătorii naţionalei pe durata Campionatului Mondial din Africa de Sud pentru a nu le distrage atenţia, însă lucrurile s-au schimbat după venire alui Southgate. VEZI CUM ARATĂ SOŢIILE FOTBALIŞTILOR DIN NAŢIONALA ANGLIEI SUS ÎN GALERIA FOTO

Noul selecţioner a anunţat că le va permite jucătorilor să petreacă câteva ore cu şoţiile sau prietenele lor pe durata Campionatului Mondial din 2018, în funcţie de programul pe care îl va avea echipa. Soutghate încearcă astfel să menţină o stare de spirit bună în lotul Angliei şi să evite tensiunea cauzată de anumite nemulţumiri.

Southgate va decide la începutul lunii iunie cine merge în Rusia

Selecţionerul englez trebuie să trimită o listă provizorie cu 35 de nume până la data de 14 mai, iar pe patru iunie trebuie să anunţe lotul de 23 de jucători care vor face deplasarea la turneul final din Rusia. Southgate şi-a făcut deja o imagine asupra lotului, în urma meciurilor amicale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!