Englezii nu se tem de campionii României: “Sîntem relaxaţi şi optimişti!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
21/08/2016, 17:51
Englezii nu se tem de campionii României: “Sîntem relaxaţi şi optimişti!”

Astra Giurgiu şi West Ham United au remizat, scor 1-1, în partida tur din play-off-ul Ligii Europa, iar jucătorii formaţiei engleze sînt siguri că nu pot rata calificarea.

Sîntem dezamăgiţi că am primit acel gol, dar abia aşteptăm returul de joia viitoare, de pe terenul nostru. Toţi sîntem optimişti. Echipa este relaxată, ştim că avem un lot bun, aşa că sîntem încrezători. Vrem să jucăm şi să cîştigăm acest meci“, a spus Sam Byram, unul dintre titularii din partida tur.

La Giurgiu, Noble a deschis scorul din penalty, în minutul 45, iar Alibec a egalat cu şapte minute înainte de finalul primei reprize.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×