Fotbal international

Englezii se tem de Ianis Hagi înainte de Genk – Liverpool. “Poate decide un meci de unul singur!”

22.10.2019 | 15:36
Englezii se tem de Ianis Hagi inainte de Genk  Liverpool Poate decide un meci de unul singur
ADVERTISEMENT

Genk primește vizita lui Liverpool, miercuri, 23 octombrie, de la ora 22.00, în etapa a 3-a din grupele Champions League, iar Ianis Hagi (21 de ani) i-a făcut pe jurnaliștii de la publicația “This is Anfield” să tragă un semnal de alarmă înaintea partidei care are loc pe “Luminus Arena”.

Englezii se tem de Ianis Hagi înainte de Genk – Liverpool

Englezii susțin că Ianis Hagi nu trece printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere fotbalistic, dar că atacantul cumpărat de Genk de la Viitorul Constanța cu patru milioane de euro poate produce surpriza în orice moment al partidei. Astfel, jurnaliștii îi avertizează pe jucătorii de la Liverpool pentru a-și lua măsuri speciale împotriva internaționalului român.

ADVERTISEMENT

“Forma lui Ianis Hagi n-a fost grozavă în ultima perioadă, dar e tipul acela de jucător talentat care poate decide un meci de unul singur”, au scris jurnaliștii de la publicația “This is Anfield” înaintea meciului Genk – Liverpool din grupele Champions League.

Ianis Hagi în meciul jucat de Genk cu Mouscron. Sursă foto: hepta.ro
Ianis Hagi în meciul jucat de Genk cu Mouscron. Sursă foto: hepta.ro

Ianis Hagi, trei goluri și două pase decisive la Genk

Ianis Hagi a ajuns la Genk pe 12 iulie 2019, după ce formația din Belgia a decis să plătească nu mai puțin de patru milioane de euro în schimbul transferului atacantului român de la Viitorul Constanța. Internaționalul român a bifat 11 partide pentru Genk, dintre care două în Champions League, a dat trei goluri și a oferit două pase decisive.

ADVERTISEMENT

Genk face parte din Grupa E din Champions League, alături de Napoli, Liverpool și Red Bull Salzburg, iar echipa lui Ianis Hagi se află pe ultimul loc în clasament, cu un punct. Grupa este condusă de Napoli (4 puncte), formație care este urmată de Liverpool și Red Bull Salzburg, ambele cu 3 puncte. Gruparea din Belgia a adunat un punct din remiza de pe teren propriu cu Napoli, scor 0-0, dar în prima etapă a grupelor Champions League a fost umilită de gruparea din Austria, scor 6-2.

Tags: