Fotbal intern

Englezii sunt încrezători înaintea meciului cu România de la Euro: ”Suntem cea mai bună echipă”

21.06.2019 | 08:51
Englezii sunt increzatori inaintea meciului cu Romania de la Euro Suntem cea mai buna echipa

Englezii sunt încrezători înaintea meciului cu România de la Euro 2019. Deși au pierdut primul meci la turneul final din Italia și San Marino, elevii lui Adrian Boothroyd consideră că sunt cea mai bună echipă de la această competiție și spun că punctele pierdute în întâlnirea cu Franța vor fi recuperate la partida împotriva ”tricolorilor”, pe care îi vor întâlni de la ora 19:30, pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena.

Englezii sunt încrezători înaintea meciului cu România de la Euro: ”Trebuie să băgam de mai multe ori mingea în plasă”

”Nu ne stresăm, nu ne facem griji. Încă putem ajunge în semifinale din postura de cel mai bun loc doi. Putem chiar câștiga grupa, dar pentru asta trebuie să băgam de mai multe ori mingea în plasă în ultimele două meciuri. Toată lumea e rănită, dar am rămas încrezători. Suntem un grup unit. Cu Franța am dominat jocul, eliminarea ne-a pus însă capac. Vom recupera punctele cu România! Cred că suntem cea mai bună echipă de le European”, a declarat încrezător mijlocașul englez Demarai Gray, la conferința de presă dinaintea meciului cu România de la Euro.

Cu 24 de ore înainte de disputarea meciului, organizatorii au anunțat că s-au vândut peste 10.000 de bilete din cele 18.000 disponibile, iar fanii englezi nu au achiziționat mai mult de 500. Cum casele de bilete de la stadionul din Cesena sunt deschise și vineri, este de așteptat ca numărul suporterilor români prezenți la întâlnire să depășească 10.000.

Jucătorii englezi dezamăgiți după înfrângerea din meciul cu Franța

19 ani și o zi de la victoria împotriva Angliei la Euro 2000

FANATIK se află în Italia alături de echipa națională de tineret a României și a fost pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena unde a realizat o galerie foto cu locul unde elevii lui Mirel Rădoi vor încerca să scrie istorie și să învingă Anglia. Selecționerul a dezvăluit că ”tricolorii” vor încerca să pună presiune pe adversar și crede că vremea caniculară ar putea reprezenta un avantaj pentru echipa noastră.

Partida România – Anglia, din etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret, se va disputa vineri, 21 iunie, de la ora 19:30, la Cesena, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT de FANATIK. Partida de la Euro de tineret se va juca la 19 ani și o zi distanță de victoria naționalei de seniori a României împotriva Angliei la Euro 2000.

Tags: