Englezii vor pedepsi trişorii din fotbal. Ce măsuri se vor lua împotriva lor

Englezii s-au săturat de trişorii de pe gazon, care vor să obţină lovituri de la 11 metri prin miciună sau să provoace eliminarea adversarului pe motiv de fault. Cu alte cuvinte, nu mai vor simulatori şi, prin urmare, au pus la punct un program prin care să poată combate de acum înainte astfel de situaţii.

S-a luat în calcul modelul scoţian, care funcţionează din 2011. Federaţia engleză a creat un grup de trei persoane, alcătuit dintr-un ex-arbitru, un fost antrenor şi un fost fotbalist, ale căror nume nu au fost dezvăluite, care va analiza după fiecare etapă toate fazele în care se consideră că arbitrii au fost păcăliţi de jucători şi fie au acordat cartonaşe galbene sau roşii, fie lovituri de pedeapsă.

Cei care vor fi consideraţi că au simulat vor fi suspendaţi pe două meciuri, pentru a se decuraja pe mai departe astfel de practici.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004