Life

Englezul care și-a părăsit soția pentru o refugiată din Ucraina a anunțat despărțirea de aceasta: “Nu mai pot suporta furia și abuzurile ei”

Englezul care și-a părăsit soția pentru o refugiată din Ucraina a anunțat despărțirea de aceasta. Bărbatul a explicat de ce a încheiat relația.
27.09.2022 | 19:27
Englezul care sia parasit sotia pentru o refugiata din Ucraina a anuntat despartirea de aceasta Nu mai pot suporta furia si abuzurile ei
Englezul care și-a părăsit soția pentru o refugiată din Ucraina s-a despărțit de aceasta. Sursa foto: Daily Mail/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Englezul care și-a părăsit soția și copiii pentru o refugiată din Ucraina a anunțat despărțirea de aceasta. Tony Garnett a explicat motivul pentru care a decis să o părăsească pe femeie.

Englezul care și-a părăsit soția pentru o refugiată din Ucraina a anunțat despărțirea de aceasta

Sofiia Karkadim (22 de ani), o refugiată din Ucraina, a ajuns în locuința familiei din West Yorkshire în mai 2022, după ce a fugit din orașul Liov.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a ajuns în casa familiei britanice, bărbatul și-a anunțat soția că o va părăsi pentru a fi cu noua iubită. Tony are doi copii cu fosta parteneră, însă a decis atunci să plece de acasă și să fie cu tânăra refugiată.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani și-a anunțat despărțirea de ucraineancă la mai bine de patru luni de când au început relația.

ADVERTISEMENT

Acesta a dat-o pe Sofiia afară din casa în care locuiau împreună, spunând că devenise agresivă, făcându-l să se teamă pentru viața lui. În plus, tânăra avea și probleme cu alcoolul și ar fi distrus locuința în care stăteau cu chirie.

Sătul de comportamentul ei, Tony a decis să pună punct relației.

“Ne-am despărțit. Nu mai pot suporta furia și abuzurile ei. Mi-am părăsit soția și copiii pentru ea și am făcut eforturi ca această relație să funcționeze.

ADVERTISEMENT

Îmi era milă de ea pentru că a lăsat totul în urmă din cauza războiului. Însă nu mai pot suporta. Devine des agresivă din cauza depresiei. Într-o sâmbătă a luat un cuțit și a început să îl înfigă în pereți.

Chiar m-am speriat și am chemat poliția. Nu mă mai face fericit deloc. Ba chiar mi-a fost teamă.”, a povestit Tony Garnett pentru Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Tony recunoaște că a făcut o mare greșeală

Refugiata din Ucraina ar fi avut o problemă și în legătură cu cele două fiice pe care Tony le are cu fosta parteneră, Lorna. Sofiia i-ar fi spus acestuia că mereu le va pune pe fetele lui pe primul loc.

Deși recunoaște că existau probleme în relația cu fosta parteneră, Tony spune că povestea cu Sofiia a fost o greșeală.

“Să încep o relație cu Sofiia a fost o greșeală. Așa cum am mai spus, relația mea cu Lorna era deja încheiată și eram foarte nefericit.

Dar acesta nu era ceea ce aveam nevoie. Am încercat să o ajut. Chiar am încercat.”, a mai spus Tony Garnett.

Bărbatul speră ca Sofiia să găsească un alt loc în care să stea și să fie fericită. Tânăra de 22 de ani a încercat să se împace cu el, cerându-i încă o șansă, însă Tony nu vrea să audă de împăcare.

Tony a primit numeroase critici după decizia de a-și părăsi soția pentru refugiata din Ucraina. În urmă cu câteva luni, cei doi se declarau fericiți împreună.

ADVERTISEMENT