Fotbal intern

Englezul Jordan Mustoe a ajuns în România, a trecut vizita medicală şi va semna cu Dinamo!

07.01.2019 | 17:28
Englezul Jordan Mustoe a ajuns in Romania a trecut vizita medicala si va semna cu Dinamo

Primul transfer din 2019 al formației din Ștefan cel Mare ar putea fi perfectat în această săptămână. Englezul Jordan Mustoe a ajuns în România în cursul zilei de luni și așteaptă să efectueze testele medicale pentru a parafa acordul cu Dinamo.


UPDATE, 8 ianuarie, ora 21.30. Jordan Mustoe a trecut vizita medicală şi urmează să semneze cu Dinamo! Va pleca cu echipa în cantonamentul din Antalya. Este primul englez din istoria formaţiei din Ştefan cel Mare.


FANATIK a aflat că Mustoe a venit în țară cu două zile înaintea reunirii oficiale a “câinilor” și urmează să fie supus unui examen separat față de colegii săi, care miercuri vor trece și ei prin cabinetele medicale rezervate sportivilor la INMS.

Englezul Jordan Mustoe a ajuns în România! Transferul “stă” în glezna fundașului

Dinamo încearcă să rezolve prima achiziție din 2019 până la plecarea în cantonamentul din Antalya. Conform informațiilor FANATIK, englezul Jordan Mustoe este tot mai aproape să devină “câine”. Apărătorul lateral a ajuns luni în România și va fi supus unei vizite medicale extinse pentru a se evita un nou caz Gregory Tade.

Jordan Mustoe la Wigan
Jordan Mustoe a câștigat FA Cup în tricoul celor de la Wigan

Temerile roș-albilor sunt legate de o accidentare mai veche a lui Mustoe, la gleznă. Fundașul a avut ligamentele rupte în 2017 și a stat pe bară 6 luni din acest motiv. Fotbalistul era în vacanță și a călcat greșit în timpul unei alergări banale. Loviți dur de belele pe care le-au avut cu Tade, dinamoviștii nu mai vor să riște nimic și au stabilit pentru britanic teste separate de ale viitorilor săi colegi. Joi, pe 10 ianuarie, lotul lui Rednic are programată vizita medicală de grup la INMS.

Aliji trebuie să vină și el!

Soluțiile celor de la Dinamo pentru banda stângă a defensivei ar putea fi în totalitate din străinătate. Cum Sergiu Popovici și Vlad Olteanu au fost trecuți pe linie moartă, Rednic speră să se poată baza în 2019 pe englezul Jordan Mustoe și pe albanezul Nasser Aliji. Cel din urmă este așteptat să vină în România pentru a se alătura echipei.

Nasser Aliji
Nasser Aliji este așteptat de Mircea Rednic la reunirea lui Dinamo

Aliji a semnat în noiembrie anul trecut cu gruparea din Ștefan cel Mare, dar a suferit o accidentare și a plecat pentru a se recupera în Elveția. Fundașul nu era convins că ar dori să se întoarcă la Dinamo, dar cum contractul este semnat, el și-a arătat recent dispoziția să se prezinte la reunirea lotului. Rămâne de văzut dacă albanezul își va ține promisiunea față de Rednic și va fi pe 9 la Săftica alături de restul “câinilor”.

Programul oficial al lui Dinamo în pauza de iarnă

9 ianuarie: reunirea lotului (Săftica)

10 ianuarie: vizita medicală (INMS)

11-25 ianuarie: stagiu de pregătire centralizată în Turcia (Antalya)

Meciuri amicale

13 ianuarie: DINAMO vs Hajduk Split (Croația)

16 ianuarie: DINAMO vs Sion (Elveția)

20 ianuarie: DINAMO vs Metalurgs Liepaja (Letonia)

23 ianuarie: DINAMO vs Dinamo Moscova (Rusia)

 

27 de ani are Jordan Mustoe, legitimat ultima dată la SJK Seinajoki, în Finlanda

150 de mii de euro este cota de piață a lui Jordan Mustoe conform transfermarkt

250 de mii de euro este cota de piață a lui Nasser Aliji conform transfermarkt