Entuziasm în tabăra CFR-ului după victoria cu Celtic: “Am eliminat o echipă uriașă”. Fac cerere să amâne un meci!

Francisc Oprea   
în Champions League
14/08/2019, 00:18
Entuziasm în tabăra CFR-ului după victoria cu Celtic: “Am eliminat o echipă uriașă”. Fac cerere să amâne un meci!
Entuziasm în tabăra CFR-ului după victoria cu Celtic: "Am eliminat o echipă uriașă". Fac cerere să amâne un meci!

Marius Bilașco, oficial al celor de la CFR Cluj, a vorbit despre calificarea entuziasmantă reușită de echipa pe care o reprezintă. Campioana României a reușit să câștige cu 4-3 în Scoția și a obținut prezența în play-off-ul Ligii Campionilor, unde va întâlni Slavia Praga.

Entuziasm în tabăra CFR-ului după calificarea istorică obținută cu Celtic

Marius Bilașco a declarat că reușita din meciul cu Celtic, despre care spune că este o echipă uriașă, a produs un sentiment unic în tabăra campioanei. Bilașco susține că următoarea dublă, cu Slavia Praga, va fi mult mai dificilă decât cea din turul trei preliminar, dar un plus îl poate aduce Culio, care va putea juca în meciurile cu formația din Cehia.

A fost o armată de oameni la stadion, care merită felicitați, ei sunt zi de zi alături de echipă, toată lumea a avut un aport la această calificare. Eram pe gânduri înainte de meci, mă pregăteam pentru următoarea deplasare. Am avut un sentiment plăcut pentru că delegatul UEFA ne-a inmânat siglele specifice Ligii Campionilor, pentru a le purta în play-off pe tricou, a fost un moment deosebit, am eliminat o echipă uriașă. Nu va fi mai ușor cu Slavia decât cu Celtic, chiar am discutat cu oficialii scoțieni și am căzut de acord că Slavia Praga e un adversar redutabil. Din echipele pe care le puteam întâlni a fost a doua ca valoare. Culio este posibil să joace în play-off, el 75% este recuperat, dar Dan Petrescu nu a vrut să riște. Am discutat să ne amânăm meciurile din campionat, am văzut ce au făcut cei de la Astana pentru a se concentra pe Cupele Europene”, a spus Bilașco.

Bilașco a vorbit și despre următorul meci al CFR-ului, cu Sepsi, pe care Dan Petrescu, cel mai probabil, îl va aborda cu o echipă formată din jucători care nu au jucat în preliminariile Ligii, așa cum s-a întâmplat și în precedentele etape din Casa Pariurilor Liga 1. 

“Este o problemă pentru noi acum, avem o deplasare grea la Sepsi, dar e posibil ca Dan să schimbe echipa, cum a făcut și până acum. Dar este posibil să cerem să fie amânat meciul (n.r. partida cu Botoşani, care e intercalată între cele două manşe ale dublei cu Slavia). A existat o primă de calificare pentru băieți, fiecare jucător are un bonus specificat în contract.”, a adăugat oficialul CFR-ului.

Închide ×