Life

Enzo Aiello de la Chefi la cuțite nu mai arată așa cum îl știai. Cât de mult a slăbit de când e cu Antonia Ștefănescu: “Fericit!”

Vincenzo Aiello de la Chefi la cuțite s-a schimbat extrem de mult după ce a participat la emisiunea culinară de la Antena 1, dar și mulțumită poveștii de dragoste cu Antonia Ștefănescu.
02.07.2021 | 15:21
Enzo Aiello de la Chefi la cutite nu mai arata asa cum il stiai Cat de mult a slabit de cand e cu Antonia Stefanescu Fericit
Enzo Aiello de la Chefi la cuțite nu mai arată așa cum îl știai. Cât de mult a slăbit de când e cu Antonia Ștefănescu: “Fericit!”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nepotul lui Joshua Castellano și fosta soție a lui Andrei Ștefănescu se bucură de momente frumoase împreună, ei oficializându-și relația amoroasă în urmă cu foarte puțină vreme.

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” este în culmea fericirii de când s-a îndrăgostit de frumoasa blondină, care l-a făcut să facă câteva schimbări radicale, mai ales din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Enzo Aiello, schimbare radicală după Chefi la cuțite. Îi priește relația cu Antonia Ștefănescu

Așa se face că Enzo Aiello a slăbit foarte mult de când formează un cuplu cu Antonia Ștefănescu, semn că legătura îi priește foarte bine, lucru remarcat și de cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

„Ce ai slăbit Enzo!”, este unul dintre comentariile care apare pe pagina de Instagram a fostului participant de la „Chefi la cuțite”, răspunsul său fiind „Yaaaaa”.

ADVERTISEMENT

O altă persoană l-a întrebat dacă nu cumva are probleme de sănătate, de a reușit să slăbească atât de mult în ultima vreme. Nepotul afaceristului Joshua Castellano a avut un răspuns de-a dreptul interesant pentru acest fan curios.

„Mamă ce ai slăbit, ești bolnav?”, a remarcat internautul. „Nu, doar fericit!”, este răspunsul oferit de fostul concurent de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Enzo Aiello și Antonia Ștefănescu sunt fericiți unul lângă celălalt, noul cuplu postând și câteva imagini în mediul online în care apar împreună, bucuria citindu-se pe chipurile lor.

Cu toate acestea povestea lor de dragoste este una discretă, deși nu au absolut nicio problemă să se afișeze alături, confirmarea poveștii lor venind din partea fostei partenere a lui Andrei Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vincenzo Aiello |E|N|Z|O| (@vincenzobbo)

De ce au divorțat Andrei și Antonia Ștefănescu. Artistul a spus totul

Andrei Ștefănescu și frumoasa blondină au divorțat în septembrie 2020, după 7 ani de relație. Cei doi au un băiat împreună, Ayan, relația lor fiind una amiabilă, așa cum a fost și în perioada în care erau soț și soție.

Drumurile lor s-au separat fără certuri sau scandaluri, cântărețul fiind deja la al doilea divorț. În ceea ce privește motivul pentru care au luat această decizie, artistul nu are ceva clar de spus.

„Dacă aș putea să explic… nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie.

Nu știu dacă poți să povestești, pur și simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura”, a declarat Andrei Ștefănescu în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT