Life

Ce spune Enzo de la Chefi la Cutite despre împăcarea lui Andrei Ștefănescu cu Antonia: “Sunt o familie”

Enzo de la Chefi la Cuțite a vorbit despre împăcarea lui Andrei Ștefănescu cu Antonia. Cei doi foști soți ar fi din nou împreună, la mai bine de un an de când și-au anunțat divorțul.
10.01.2022 | 19:16
Ce spune Enzo de la Chefi la Cutite despre impacarea lui Andrei Stefanescu cu Antonia Sunt o familie
Enzo de la Chefi la Cutite, despre împăcarea lui Andrei Ștefănescu cu Antonia. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu și Antonia s-ar fi împăcat, iar Enzo, fostul concurent de la Chefi la Cuțite, a avut o reacție. Cei doi au anunțat divorțul în 2020, iar frumoasa blondină a avut o relație de câteva luni cu bucătarul de origine italiană.

Vincenzo Aiello, pe numele său complet, a avut de spus numai lucruri bune despre femeia care i-a fost parteneră timp de jumătate de an.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu a rămas în relații bune cu Antonia după despărțire.

Enzo de la Chefi la Cuțite, despre împăcarea dintre Andrei Ștefănescu și Antonia

Enzo de la Chefi la Cuțite a vorbit despre rezoluțiile pentru anul 2022, dar și despre împăcarea dintre Antonia și Andrei Ștefănescu. Cei doi ar fi decis să-și mai acorde o șansă după divorțul anunțat în noiembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent din echipa lui Chef Scărlătescu a avut de spus numai cuvinte frumoase despre Antonia. Cei doi au format un cuplu timp de câteva luni.

Nepotul lui Joshua Castellano nu a avut de spus foarte multe despre împăcarea fostei iubite cu Andrei Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

Enzo spune că a fost foarte fericit în relația cu Antonia și că nu vrea să comenteze în legătură cu împăcarea cu fostul soț.

“A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, a fost o experiență minunată, cu o persoană extraordinară! Nu comentez împăcarea cu Andrei, este alegerea lor, viața lor, sunt o familie, nu mă privește!

ADVERTISEMENT

Am investit foarte multă energie, foarte mult timp, am investit sentimentele mele, viața mea, creierul meu…”, a declarat Enzo pentru cancan.ro.

Vincenzo Aiello a mai spus că i-a fost întotdeauna Antoniei alături, însă această decizie o privește doar pe ea. Cei doi nu au mai vorbit în ultima vreme.

“Am spus că îi voi fi alături pentru orice, ca în prima zi, au fost alte decizii în care eu nu am nicio treabă, eu sunt acolo, nu am mai vorbit cu ea. Suntem cunoștințe, cred!”, a mai spus fostul concurent de la Antena 1.

Enzo și Antonia s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Chefi la Cuțite și au început o relație de prietenie.

Ulterior, cei doi au început să aibă sentimente unul pentru celălalt, așa că au ajuns să formeze un cuplu. Relația lor a durat șase luni.

ADVERTISEMENT