Sport

Enzo Maresca a explicat de ce nu-l mai folosește pe Dennis Man la Parma: „Nu negociez atitudinea incorectă”

Echipa italiană Parma, la care sunt legitimați românii Dennis Man și Valentin Mihăilă, va juca un meci foarte dificil în etapa a 12-a din Serie B, în deplasare, cu Lecce.
07.11.2021 | 10:53
Enzo Maresca a explicat de ce nul mai foloseste pe Dennis Man la Parma Nu negociez atitudinea incorecta
ADVERTISEMENT

Partida are loc de la ora 15.00 a României, iar Man nu este anunțat printre titulari. Enzo Maresca, tehnicianul echipei aflată pe locul 12 în clasament, a explicat motivele pentru care l-a folosit mai puțin pe Dennis în ultimele meciuri.

Enzo Maresca a schimbat configurația echipei, iar Dennis Man nu mai are loc

Pot spune că nu există niciun caz Dennis Man. El se antrenează foarte bine, dar în ultimele două meciuri am schimbat puțin configurația echipei, iar acest lucru a adus performanță și rezultate.

ADVERTISEMENT

Dar, așa cum am spus și cu alte ocazii, eu mă bazez foarte mult pe ceea ce văd că fac jucătorii la antrenamentele din timpul săptămânii și cum ii văd pe băieți. Nu negociez atitudinea incorectă. Când există atitudine corectă, este loc pentru toată lumea.

Enzo Maresca îl dă exemplu pe atacantul polonez Adrian Benedyczak

De fiecare dată le dau băieților exemplul lui Adrian Benedyczak (n.r. – atacantul polonez de 20 de ani). A fost rezervă în câteva meciuri, dar nu a avut niciodată o atitudinea gresita, motiv pentru care a fost recompensat.

ADVERTISEMENT

Cred ca el poate fi un exemplu pentru toată lumea în ceea ce privește atitudinea”, a declarat tehnicianul pentru parmalive.com.

Enzo Maresca este mulțumit de modul în care se prezintă Valentin Mihăilă

Mihăilă a jucat împotriva celor de la Vicenza, s-a sacrificat și a avut o ocazie foarte mare de a marca. Dennis nu a găsit loc, dar va veni timpul lui. Buffon? Am spus, suntem foarte mulțumiți de ceea ce face el. La fel și Simone Colombi.

ADVERTISEMENT

Gigi poate face față cu siguranță și este susținut foarte bine de de un tip excepțional cum este Simone. Acesta se antrenează foarte bine și atunci când stă pe banca de rezerve este primul care încearcă mereu să aducă ceva. Suntem fericiți că-i avem în lot de amândoi”, a mai spus tehnicianul.

Dennis Man este dorit de Galatasaray și Sampdoria

Revenind la Man, acesta a jucat șapte meciuri pentru Parma în actualul sezon competițional și a marcat de două ori. Tehnicianul nu a detaliat ce a vrut să spună prin faptul că nu este mulțumit de atitudinea românului, dar nu ar fi exclus ca atacantului român să-i fie mintea la un transfer.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, tot mai multe cluburi s-au interesat de atacantul adus de Parma de la FCSB la sfârșitul lunii ianuarie pentru suma de 13 milioane de euro. După Galatasaray, unde este dorit de antrenorul Fatih Terim, și Sampdoria îl vrea în iarnă pe internaționalului român.

Explicația este foarte simplă. Echipa din prima divizie italiană este antrenată de Roberto D’Aversa, tehnician care a fost lucrat cu Man la Parma până pe 23 mai, când și-a reziliat contractul după ce echipa a retrogradat.

ADVERTISEMENT
Tags: