Fotbal intern

Epidemia de coronavirus a transformat Arena Națională! Sala de presă a fost ocupată de angajații de la TELVERDE

18.03.2020 | 14:41
Epidemia de coronavirus a transformat Arena Nationala Sala de presa a fost ocupata de angajatii de la TELVERDE
ADVERTISEMENT

Epidemia de coronavirus a lovit din plin fotbalul românesc, iar Arena Națională a fost transformată linie specială pentru întrebări legate de infecțiile cu COVID-19, conform gsp.ro.

Arena Națională a fost transformată din cauza pandemiei

Sala de presă a Arenei Naționale a fost ocupată de angajații de la TELVERDE, linia destinată special pentru întrebările legate de coronavirus, pandemia care a afectat toată lumea.

ADVERTISEMENT

Din cauza epidemiei de coronavirus, UEFA a hotărât amânarea Campionatului European pentru încă un an, la fel ca și barajul dintre Islanda și România.

Național Arena ar fi trebuit să desfășoare patru meciuri la Campionatul European din 2020, dar turneul final a fost amânat un an din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

Linia TELVERDE pentru coronavirus a devenit operațională încă de pe 27 februarie și poate fi contactată la numărul 0800 800 358.

Avertismentul președintelui UEFA

Aleksander Ceferin, președintele UEFA, a atras atenția asupra desfășurării EURO 2021 și a precizat că în cazul în care apar complicații, turneul final se poate desfășura și în nouă țări, deși inițial trebuia să se țină în 12 țări.

ADVERTISEMENT

„Planul este să păstrăm aceleași locuri, aceleași orașe, aceleași stadioane. Dacă apar complicații, putem organiza competiția în unsprezece, nouă sau chiar mai puține orașe.

Aceasta este cea mai mare criză din istoria fotbalului”, a spus Aleksander Ceferin.

„Știm toți că acest virus teribil a făcut fotbalul imposibil. Ne-a făcut viața aproape imposibilă. Eram conștiență că trebuie să suspendăm toate competițiile”, a mai spus președintele forului european.

ADVERTISEMENT

EURO 2020 ar fi fost un turneu special, deoarece ar fi trebuit să se desfășoare în 12 țări europene, pentru a sărbători 60 de ani de la desfășurarea primului Campionat European de Fotbal.

Printre țările care ar fi organizat EURO 2020se număra și România, iar în București ar fi urmat să se desfășoare patru meciuri, trei din faza grupelor și unul din optimile de finală.
  • 300.000.000 de euro o va costa pe UEFA amânarea EURO 2020 un an
ADVERTISEMENT