Fotbal intern

Epidemia de coronavirus nu-l sperie pe Tsoumou. Fostul jucător al FCSB va juca în China!

25.02.2020 | 13:16
Epidemia de coronavirus nul sperie pe Tsoumou Fostul jucator al FCSB va juca in China
ADVERTISEMENT

Epidemia de Coronavirus din China nu-l sperie pe Juvhel Tsoumou. Fostul atacant al celor de la FCSB a semnat cu formația Shenyang Urban, din a doua ligă.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 3,25 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Tsoumou a semnat cu Shenyang Urban, formație din a doua ligă chineză

Tsoumou (29 de ani), nu a impresionat în tricoul „roș-albastru” și a bifat doar trei partide pentru vicecampioni. Mai exact, 145 de minute trei partide, cu Universitatea Cluj (Cupa României), CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Fotbalistul s-a despărțit de FCSB în iarnă, cu toate că a marcat la debutul său pentru FCSB contra echipei pregătite de Victor Pițurcă, U Craiova. Gigi Becali nu a fost impresionat și s-a reorientat spre alți atacanți.

ADVERTISEMENT

Juvhel Tsoumou merge în China

Congolezul cotat la 400.000 de euro nu pare speriat de epidemia de coronavirus din China. Alegerea lui Tsoumou poate fi considerată bizară, în condițiile în care China nu pare momentan interesată de sport. A semnat cu Shenyang Urban, anunțul oficial fiind făcut pe Twitter:

Tsoumou, transferat în China
Tsoumou, transferat în China

Toate competițiile sportive au fost amânate pe termen nedeterminat, lucru confirmat și de Cosmin Olăroiu, antrenor la Jiangsu Suning .

ADVERTISEMENT

“Ne pregătim, campionatul s-a amânat. Am făcut o pauză acum, după care vorm relua iar pregătirile şi aşteptăm să vedem când începe sezonul.

Nu mi-e teamă. E o situaţie foarte delicată, e o tragedie, însă noi am fost în pregătire, am fost departe de locul ăla şi aşteptăm. Deocamdată suntem în aştepare”, a declarat Olăroiu.

ADVERTISEMENT

Shenyang Urban este una dintre echipele modeste ale Chinei. Cu un lot cotat la 2.8 milioane de euro, cei de la Urban au obiectiv evitarea retrogradării.

Cel mai scump jucător din lot e Islom Tukhtakhuzhaev, fundaș central din Uzbekistan, restul lotului fiind alcătuit din fotbaliști necunoscuți din China.

  • 400.000 de euro e cota lui Juvhel Tsoumou
  • 80.328 de cazuri de coronavirus au fost raportate până în acest moment
ADVERTISEMENT