News
notix pixel id

Episcopul Giurgiului, mesaje revoltătoare în pandemie: ”Incendiile din spitale sunt o făcătură”. Video

Preasfințitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a lansat o serie de mesaje revoltătoare în plină criză sanitară cauzată de Covid-19. Prelatul spune că incendiile din spitale ar fi o ”făcătură”.
18.10.2021 | 17:24
Episcopul Giurgiului, mesaje revoltătoare în pandemie: ”Incendiile din spitale sunt o făcătură”. Video
Episcopul Giurgiului, mesaje revoltătoare în pandemie: ”Incendiile din spitale sunt o făcătură”. Video. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

După ÎPS Teodosie, o altă figură importantă a Bisericii Ortodoxe Române se evidențiază cu o serie de declarații mai mult decât controversate pe subiectul pandemiei.

Într-o perioadă în care sistemul medical românesc este aproape paralizat de miile de bolnavi de Covid-19, PS Ambrozie, episcopul Giurgiului, a ținut să le transmită enoriașilor, chiar la slujbă, mai multe mesaje scandaloase legate de incendiile din spitale și de vaccinarea anti-Covid-19.

Episcopul Giurgiului, mesaje scandaloase în plină criză sanitară: ”Incendiile din spitale, o făcătură”

Episcopul li s-a adresat credincioșilor la ultima slujbă. Acesta le-a transmis că incendiile izbucnite în ultimul an la spitale COVID ar fi fost o făcătură, puse intenționat pentru ca pacienții să opteze pentru spitalele private.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ambrozie i-a îndemnat pe cetățeni să nu se vaccineze, pentru că vaccinurile ar fi expirate. În același timp, preotul a lansat un atac dur la adresa clasei politice și conducerii statului.

”Vedeţi, dau foc românilor în spitale! Cum se poate? S-a întâmplat la Bucureşti, pe urmă s-a întâmplat la Iaşi, la Constanţa, ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură!

ADVERTISEMENT

Nu se poate ca în mileniul ăsta al 3-lea în care trăim să nu ai detector de fum acolo, să nu ai paznici de noapte! Să ardă oamenii cu branule pe mâini şi legaţi de pat! Atât de mult şi-au bătut joc de țară şi de noi.

Vor să promoveze mai mult spitalele private, dar cum se poate duce un om cu pensie mică într-un spital privat? Cum să plătească acolo? Grele vremuri am ajuns să trăim. Rămâneţi în Biserică şi o să vedeţi că Dumnezeu face minuni. Avem un patriarh puternic şi un sinod cu episcopi care se zbat şi sunt alături de preoţi.

ADVERTISEMENT

Să ştiţi că cine te judecă după aparenţa veşmintelor strălucitoare și aurului de care zic ei că-l purtăm pe veşminte nu cunoaşte cu adevărat Biserica”, și-a încheiat într-un final predica episopul Ambrozie”, a spus PS Ambrozie.

PS Ambrozie: ”Vaccinurile sunt expirate”

În același mesaj, episcopul de Giurgiu a mai spus că românii nu ar trebui să se vaccineze momentan, deoarece serurile cumpărate de Guvern ar fi ”expirate”.

ADVERTISEMENT

”Dvs. sunteţi tineri şi o să trăiţi şi o să vedeţi cum sfârşesc cei care şi-au bătut joc de români. E o chestiune de timp, știți?

Să vă rugaţi lui Dumnezeu ca să vă dea putere să vă duceţi crucea mai departe, rămâneţi în Biserică, nu vă smintiţi de ceea ce vedeţi la TV, nu vă speriaţi nici de Covid, nu vă grăbiţi să vă vaccinaţi, lăsaţi-i pe ei să se vaccineze întâi, întâi toţi parlamentarii şi toţi senatorii şi deputaţii şi la urmă, de o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Cîţu, abia atunci să vă vaccinaţi, că sunt expirate şi încearcă să le vândă în străinătate”, mai spune înaltul prelat, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri