Fotbal international

Episod incredibil povestit de Mourinho cu Pogba: „Excelența Sa a vrut să plece în Rolls-Royce. Mă dădeau afară dacă-l refuzam”

02.04.2019 | 22:40
Episod incredibil povestit de Mourinho cu Pogba Excelenta Sa a vrut sa plece in RollsRoyce Ma dadeau afara dacal refuzam

Jose Mourinho a fost demis în luna decembrie de la Manchester United din cauza rezultatelor slabe, însă și din pricina relației tot mai slabe cu vestiarul, în special cu vedetele Paul Pogba și Alexis Sanchez. 

Episod incredibil povestit de Mourinho cu Pogba

Portughezul a recunoscut ulterior că nu l-a avut deloc la inimă pe Pogba, iar într-un interviu acordat recent în presa britanică a dezvăluit un episod incredibil cu starul francez în prim-plan. După un meci câștigat cu Burnley în deplasare, Pogba a refuzat să revină la Manchester în autocarul echipei, preferând să se întoarcă în noul său Rolls Royce. Mourinho a lăsat să se înțeleagă faptul că i-a acceptat cererea fotbalistului pentru că, dacă nu ar fi făcut-o, șefii clubului l-ar fi demis.

„Jucam împotriva unei echipe aflate la 30 de kilometri de Manchester, iar unul dintre jucători m-a întrebat dacă după meci se poate întoarce pe cont propriu, și nu cu autocarul clubului, la fel ca restul colegilor săi. I-am transmis că dacă jucam în Londra și ar fi vrut să rămână acolo, era normal, dar cerința lui era lipsită de logică.

Episod incredibil povestit de Mourinho cu Pogba
Episod incredibil povestit de Mourinho cu Pogba

Jucătorul s-a supărat. Dar apoi am câștigat meciul și mi-a cerut asta din nou. Eram bucuros, așa că am cedat puțin și i-am spus să se urce în autocar, dar șoferul său să-l ia din drum și să plece apoi unde dorește.

Era în continuare nemulțumit în vestiar. Am fost la conferință, iar când am venit la autocar, lângă el era parcat un Rolls-Royce în care se afla șoferul său. Până la urmă, mașina era nouă iar Excelența Sa voia să plece de la stadion cu ea. Cum ar fi trebuit să rezolv această problemă? Să-i spun să nu se urce în Rolls? Aș fi riscat să fiu trimis în „vacanță” (n.r. demis)” – a povestit Jose Mourinho pentru Sportsmail.