Life

Episodul bizar prin care a trecut Neti Sandu de când este vedetă. Ce i s-a întâmplat celebrului astrolog

Neti Sandu este una dintre cele mai vechi și mai apreciate cititoare în stele. Vedeta de la Pro TV a avut parte de numeroase întâmplări neașteptate în carieră.
27.04.2022 | 22:52
Episodul bizar prin care a trecut Neti Sandu de cand este vedeta Ce i sa intamplat celebrului astrolog
Neti Sandu, întâmplare ciudată de când este vedetă TV. Ce a pățit vedeta de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Episodul bizar prin care a trecut celebrul astrolog de când este persoană publică a ieșit la iveală. Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat în urmă cu ani buni, când un bărbat întâlnit pe stradă i-a cerut să facă o fotografie.

Neti Sandu, întâmplare ciudată de când este vedetă TV. Ce a pățit vedeta de la Pro TV

Neti Sandu a dezvăluit întâmplarea ciudată prin care a trecut de când este vedetă TV. Renumitul cititor în stele a povestit ce a pățit, dar și alte lucruri neștiute până acum de cei care o urmăresc pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

„M-a rugat un tată să fac poză cu el și fetița, toți trei, și cand a postat pe Facebook, omul a tăiat fetița și m-am trezit eu cu el în poză!”, a spus celebrul astrolog de la știrile Pro TV într-un interviu pentru ciao.ro.

Și acesta nu este singurul episod bizar de care a avut parte. De foarte multe ori i s-a întâmplat ca oamenii să o tragă de păr pentru a vedea dacă poartă perucă. Neti Sandu a fost hărțuită în repetate rânduri din acest motiv.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV spune că părul său este complet natural, în ciuda faptului că oamenii se îndoiesc și acum. Mai mult decât atât, una dintre vecinele sale, pe care o știe de peste 37 de ani, a încercat să afle adevărul.

Neti Sandu, despre oamenii care nu cred în zodii

Neti Sandu a dezvăluit în cadrul aceluiași interviu ce părere are despre oamenii care nu cred în zodii. Astrologul a punctat faptul că nu are niciun fel de datorie să convingă pe nimeni să-și îndrepte atenția spre astre.

ADVERTISEMENT

„Nu îmi bat capul. Nu vreau să conving pe nimeni. Foarte bine că nu cred, nu au pierdut nimic. Nu consum niciun fel de efort ca să îi conving și nu mă deranjează.

Este alegerea lor. E ca și cum m-ai obliga pe mine să cred în ceva în care nu cred”, a completat cititorul în stele.

ADVERTISEMENT