Life

Episodul care i-a schimbat viața Irinei Rimes. Ce facultate ar fi trebuit, de fapt, să urmeze: „Îi lăsam pe părinții mei să decidă”

Irina Rimes a dezvăluit că, de fapt, ar fi trebuit să urmeze cursurile Facultății de Economie. Jurata Vocea României își lăsa părinții să decidă în locul său.
05.07.2022 | 19:04
Episodul care ia schimbat viata Irinei Rimes Ce facultate ar fi trebuit de fapt sa urmeze Ii lasam pe parintii mei sa decida
Irina Rimes ar fi trebuit să urmeze o altă facultate. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Irina Rimes se numără printre artiștii cu cel mai mare succes din România. Cu toate acestea, solista ar fi trebuit să urmeze o altă facultate, însă în drum spre înscriere s-a întâmplat ceva care i-a schimbat viața.

Ce studii ar fi trebuit Irina Rimes să aibă? O conversație a părinților cu o profesoară i-a schimbat viața

Irina Rimes este originară din Chișinău, acolo unde a studiat muzică, la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Cu toate acestea, jurata Vocea României ar fi trebuit să se înscrie la o cu totul altă facultate.

ADVERTISEMENT

Provine dintr-o familie de economiști, astfel că ar fi urmat să lucreze în același domeniu. Totuși, în timp ce mergea cu părinții săi la înscriere, au luat cu mașina doi profesori.

În timp ce discutau, aceștia le-au spus părinților Irinei Rimes să nu-i strice viitorul și că cel mai bine ar fi să studieze la Conservator.

ADVERTISEMENT

„În drum spre Chișinău, unde mergeam să dăm la facultate, am luat doi oameni pe drum, la ocazie. Întâmplător, erau profesori la Conservator și au spus, ‘De ce vreți să stricați drumul fetei? Daca fata cântă și vrea să facă asta, de ce nu mergeți să o dați la Conservator?’.

Cumva, ăla a fost momentul în care totul s-a schimbat și părinții mei au decis să mergem la Conservator. Eu, atunci, îmi lăsam părinții să decidă.

ADVERTISEMENT

Și din respect pentru deciziile lor și pentru că își doresc ce e mai bun pentru mine. Poate pentru că eram prea cu capul în nori și cineva trebui să mă aducă cu picioarele pe pământ…”, a povestit Irina Rimes în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Irina Rimes și-a sacrificat relația cu familia pentru carieră

A făcut credit la bancă pentru a avea bani de piese, însă Irina Rimes consideră că adevăratele sacrificii au fost atunci când a renunțat la timpul petrecut cu familia.

ADVERTISEMENT

În favoarea carierei, cei dragi au trecut pe planul doi. Artista nu a mai participat la evenimentele importante și nu a mai mers atât de des acasă pentru a-și vedea părinții și fratele.

„Eu am avut atât de mult de muncă, ca dacă nu aveam treabă de făcut cu familia sau cu anumiți oameni…Dacă nu ești în programul meu, scris în agendă, nu exiști.

A existat perioada asta în care m-am îndepărtat, pentru că nu erau în agendă. Au venit ei către mine, nu eu către ei, pentru că m-au înțeles”, a dezvăluit Irina Rimes.

ADVERTISEMENT