Fotbal intern

Episodul „Fularul” s-a repetat după 15 ani! Fiul lui Claudiu Niculescu, „atacat” de băiatul fostului lider de galerie al Universității Craiova. VIDEO

30.11.2019 | 16:47
Episodul Fularul sa repetat dupa 15 ani Fiul lui Claudiu Niculescu atacat de baiatul fostului lider de galerie al Universitatii Craiova VIDEO
Momentul din urmă cu 15 ani. Sursă Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În urmă cu 15 ani, Claudiu Niculescu juca pentru Dinamo împotriva fostei sale echipe, Universitatea Craiova, chiar în Bănie, iar unul dintre liderii galeriei oltene a intrat pe gazon și a aruncat către atacant cu un fular cu însemnele Universității. Acum, episodul s-a repetat, dar protagoniști au fost fiii lui Niculescu și Ovidiu Todoran, cunoscut sub numele de „Poștașu’”.

Episodul „Fularul” s-a repetat după 15 ani

Claudiu Niculescu ajungea la Dinamo în 2001 chiar de la rivala Universitatea Craiova, în urma unui scandal imens, iar la un meci din Bănie, disputat pe 21 noiembrie 2004, unul dintre liderii galeriei Craiovei, cunoscut sub numele „Poștașu’”, a intrat pe gazon și a aruncat un fular cu însemnele Universității către Claudiu Niculescu (min. 2:35 în materialul video de mai jos).

ADVERTISEMENT

La 15 distanță episodul s-a repetat. Fiul fostului lider de galerie al formației din Bănie a pătruns pe terenul unde fiul lui Claudiu Niculescu juca și a aruncat în el cu un fular cu sigla Craiovei. Spre deosebire de momentul din 2004, care a dus la o bătaie generală pe gazon, Alex Niculescu, acum unul dintre fanii importanţi din Peluza Sud (susţinătorii Craiovei din Liga a treia) a primit cu zâmbetul pe buze fularul.

Poști jr. VS Niculescu jr. ?…După ani,"Fularul" revine ??✊✊

Gepostet von Giuliano Alu Pigus Gemma am Samstag, 30. November 2019

„Credeam că semnez cu Dinamo Kiev”

Claudiu Niculescu a fost transferat în vara lui 2001 de la Dinamo la Craiova, dar povestea transferului este inedită. „Clau-gol” susține că, inițial, știa că va merge la București pentru a semna cu Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT

Am plecat din cantonament de la Universitatea Craiova, eram la Sinaia, am plecat spre București crezând că semnez cu Dinamo Kiev. Da, nu e glumă. Pare o glumă, dar nu este. Mergem la București că semnezi cu Dinamo, mi-a zis directorul sportiv de la Craiova, de la acea vreme.

Nu mi-a spus care Dinamo, eu știam de Dinamo Kiev atunci și am semnat cu Dinamo București. Dar nu o să regret niciodată că am ajuns la Dinamo București, chiar dacă nu era Dinamo Kiev, cum eu știam, pentru că am trăit cea mai frumoasă perioadă a carierei mele de fotbalist la Dinamo”, povestea Niculescu la Digisport.

ADVERTISEMENT
  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi OSK – Universitatea Craiova: 1.67 este cota pentru victoria oltenilor. Vezi aici toate cotele!