Life

Episodul neplăcut prin care a trecut Andreea Esca. Știrista are un mesaj ferm pentru cei ce aruncă gunoi în natură

Andreea Esca le-a dezvăluit urmăritorilor episodul neplăcut prin care a trecut recent și a postat un mesaj ferm pentru cei care aruncă gunoi în natură.
21.08.2022 | 16:48
Episodul neplacut prin care a trecut Andreea Esca Stirista are un mesaj ferm pentru cei ce arunca gunoi in natura
Andreea Esca are un mesaj ferm pentru cei ce aruncă gunoi în natură. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pe contul său de socializare, Andreea Esca a postat un mesaj adresat celor care aruncă gunoi în natură. Vedeta a avut parte de o experiență neplăcută în vacanță și le-a arătat urmăritorilor despre ce este vorba.

Andreea Esca, mesaj pentru cei care aruncă gunoi în natură

Prezentatoarea știrilor de la Pro TV a plecat în vacanță, dar nu într-o destinație exotică, ci în România.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat o fotografie cu resturile rămase de cei care nu au strâns după ei. Niște turiști au lăsat un sac plin cu gunoaie pe marginea apei, iar Andreea Esca este dezamăgită de neglijența celor care procedează așa.

Jurnalista a tras un semnal de alarmă pe Instagram, îndemnându-i pe urmăritori să strângă după ei atunci când merg undeva, mai ales că resturile lăsate în natură sunt foarte dăunătoare.

ADVERTISEMENT

“Nu vă uitați resturile pe marginea piscinei #multumesc #romaniaeducata. Le puneți într-o plasă și le lăsați într-un coș…”, a scris Andreea Esca în dreptul imaginii postate pe Instastory.

Andreea Esca mesaj gunoi
Andreea Esca, mesaj pentru cei care își lasă resturile în natură. Sursa foto: Instagram

Prezentatoarea TV a postat mai multe imagini și clipuri video din vacanța în care se află. Andreea Esca se bucură de liniște și de natură.

ADVERTISEMENT

După ce s-a distrat la Untold România în urmă cu două săptămâni, vedeta a plecat la Porumbacu de Sus, acolo unde locuiesc părinții ei.

Cum a reușit Andreea Esca să slăbească

Andreea Esca a reușit să slăbească fără să renunțe la un produs care îi place foarte mult. Vedeta a fost ajutată de un nutriționist, care i-a făcut un meniu special pentru a o ajuta să dea jos kilogramele în plus.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Pro TV nu a fost nevoită să renunțe la pâine, un aliment pe care îl consumă foarte des.

În plus, vedeta a spus că a învățat să mănânce ce și cât trebuie pentru a scăpa de câteva kilograme. Nu a mai combinat anumite alimente și a consumat cantități mai mici.

“Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel. (…)

Adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot.

Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa.”, spunea vedeta acum ceva timp, potrivit redactia.ro

La aproape 50 de ani, Andreea Esca are o greutate de 58 de kilograme. Știrista a vrut să dea jos 5 – 6 kilograme și a reușit acest lucru cu ajutorul voinței. Nu a mai consumat zahăr și dulciuri pentru a ajunge la greutatea de acum.

ADVERTISEMENT
Tags: