Life

Era considerată una dintre cele mai frumoase femei, acum trăiește pe străzi și caută prin gunoaie: „Sunt într-o mare durere”

Loni Willison a fost obișnuită cu viața de model fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei, dar a ajuns să trăiască pe străzi.
16.05.2023 | 11:01
Era considerata una dintre cele mai frumoase femei acum traieste pe strazi si cauta prin gunoaie Sunt intro mare durere
Loni Willison a ajuns să caute prin gunoaie. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loni Willison a fost soția unui actor celebru, însă viața sa este cea care a devenit, de fapt, de film. A lucrat ca model, a avut totul și a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar în prezent trăiește pe străzi.

Cum a ajuns Loni Willison să trăiască pe străzi

Loni Willison a avut șansa la o viață pe care oricine o visează. Era frumoasă, râvnită de bărbați și poza în costum de baie, dar totul s-a schimbat radical. Acum, una dintre cele mai frumoase femei din lume trăiește pe străzi și caută în gunoaie.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un deceniu, participa la evenimentele cu ștaif din California. Tot aici locuiește, dar nu mai este pozată în ținute extravagante, ci căutând prin tomberoane diferite bunuri pe care le poate vinde sau folosi.

Fostul model a fost căsătorită actorul Jeremy Jackson. Într-un interviu acordat recent, ea susține că starul este vinovat pentru situația în care ajuns. Întrebată dacă autoritățile i-au oferit ajutor, ea a afirmat: „Nu există nimic ce îmi poate oferi cineva”.

ADVERTISEMENT

Loni Willison a ajuns de nerecunoscut. În imagini, ea apare cu o țigară în mână. Rochiile elegante au fost date uitării, poartă o șapcă întoarsă și împinge un cărucior plin cu tot ce a reușit să adune în acea zi.

Spune că nu e fericită pe deplin, dar traiul pe care îl duce acum are și părți bune. „Sunt părți bune și părți rele. Lucrul bun este că pot fi mai mult în natură. Lucrul rău este mai mult de natură spirituală. Acum sunt și într-o mare durere, mă doare stomacul foarte tare”, a spus Loni Willison, citată de peroz.ro. 

ADVERTISEMENT

Dă vina pe starul din Baywatch pentru eșecul său

Loni Willison, acum în vârstă de 39 de ani, dă vina pe starul din Baywatch și afirmă că el a premeditat totul. Fostul model este de părere că momentul în care a decis să se căsătorească este cel în care viața sa a luat o astfel de turnură.

„Fostul meu soț. Faptul că m-am căsătorit. Cel puțin am divorțat. A pregătit totul ca asta să mi se întâmple mie”, a declarat fosta soție a lui Jeremy Jackson chiar în timp ce era pe străzi. Ei au fost căsătoriți mai puțin de doi ani.

ADVERTISEMENT

Au divorțat în 2014, când Loni l-a acuzat că, fiind băut, a încercat să o stranguleze. De atunci, timp de patru ani, a dispărut din lumina reflectoarelor. Dar când a apărut, nu mai avea părul blond și coafat, ci era doar o umbră a femeii de succes de altădată. Loni Willison susține că timp de un an a fost electrocutată de cineva care voia să-i facă rău, degetele de la mâini îi sunt rupte și îi lipsesc câțiva dinți din față.

ADVERTISEMENT
Tags: