Life

”Era prea târziu.” Cum a reacționat Iulia Albu când a aflat că fostul ei soț, Mihai Albu, are cancer

Iulia Albu a aflat de la fiica ei că Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer. Cum a primit vedeta vestea și ce i-a transmis fostului soț.
09.05.2024 | 19:19
Era prea tarziu Cum a reactionat Iulia Albu cand a aflat ca fostul ei sot Mihai Albu are cancer
Cum a reacționat Iulia Albu când a aflat că fostul ei soț, Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Recent, Mihai Albu a decis să le comunice tuturor diagnosticul dur pe care l-a primit din partea medicilor. Imediat cum a aflat că are cancer de prostată, designerul și-a anunțat familia și persoanele apropiate. Așa cum era de așteptat, Iulia Albu și fiica lor au fost printre primele înștiințate.

Iulia Albu a aflat de la fiica ei că fostul său soț are cancer

Mihai Albu a avut parte de o perioadă destul de agitată în viața sa. Designerul a aflat la un control de rutină că suferă de cancer de prostată. Diagnosticul a picat ca un trăznet asupra sa, dar și asupra familiei.

ADVERTISEMENT

La recomandarea medicilor, fostul soț al Iuliei Albu a decis să se opereze. Așa cum a povestit în online, acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a ganglionilor. Acum, designerul se află sub atenta monitorizare a cadrelor medicale.

De departe, cel mai greu moment pentru faimosul designer a fost acela în care a trebuit să îi dea vestea fiice sale. Mikaela are o relație specială cu tatăl ei, așa că aceasta a încercat să îi explice totul cât mai bine pentru a nu o panica.

ADVERTISEMENT

Mai departe, Mikaela a fost cea care a înștiințat-o pe Iulia Albu despre ceea ce se întâmplă cu designerul. Vedeta a apreciat foarte mult modul în care Mihai Albu a comunicat cu fiica lor și consideră că acesta a luat decizia corectă.

Vedeta l-a asigurat pe Mihai Albu că va avea parte de tot sprijinul ei

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru cancan.ro, Iulia Albu a declarat că atât ea, cât și Mihai au avut grijă să îi ofere explicațiile necesare Mikaelei. Fiica lor a fost destul de afectată de veste, dar scopul lor comun a fost acela de a nu o impacta pe cea mică pe plan școlar.

ADVERTISEMENT

”Pentru Mikaela este un an foarte dificil. Fiind clasa a opta, trebuind să susțină examenul de Evaluare Națională. Vestea a afectat-o foarte mult. (…) Cred că decizia lui Mihai de a-i spune fetei ce se întâmplă a fost una corectă. Pentru că, însoțită de explicațiile de rigoare, copilul poate avea acum o imagine corectă și completă. Nu cred că era o soluție să spui când era prea târziu.”, a declarat Iulia Albu pentru sursa menționată.

Deși au avut diverse tachinări în trecut, Iulia Albu nu a putut rămâne indiferentă la vestea primită despre diagnosticul lui Mihai Albu. Imediat cum a aflat că soțul ei are cancer de prostată, vedeta l-a asigurat că este lângă el.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la ”America Express” a recunoscut că diagnosticul a bulversat-o destul de mult. Însă, aceasta a preferat să rămână optimistă și să spere că totul va fi bine.

”Am discutat cu el. L-am asigurat de tot sprijinul, dacă va avea nevoie de el. Sperăm ca totul să fie bine.”, a mai declarat Iulia Albu.

În plină perioadă de covalescență, Mihai Albu a vrut să comunice cu fanii lui din mediul online. Acesta le-a transmis tuturor să nu își neglijeze sănătatea și să fie mereu cu analizele la zi.

”Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase.”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

ADVERTISEMENT