Erdogan, anunţul care cutremură lumea: Suntem pregătiţi să restabilim pacea cu Rusia şi Iran

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/07/2016, 20:29
Erdogan, anunţul care cutremură lumea: Suntem pregătiţi să restabilim pacea cu Rusia şi Iran

Turcia este pregatita sa lucreze pentru restabilirea pacii si stabilitatii in regiune impreuna cu Rusia si Iran, a declarat presedintele Recep Tayyip Erdogan intr-o convorbire telefonica pe care a avut-o luni cu omologul sau iranian Hassan Rouhani, scrie agentia rusa de presa Tass.

“Astazi, suntem mai decisi ca niciodata sa contribuim la rezolvarea problemelor regionale mana in mana cu Iranul si Rusia si sa cooperam cu ei”, il citeaza agentia iraniana de presa IRNA pe Erdogan. Presedintele turc l-a informat pe Rouhani despre situatia din Turcia. “In prezent, situatia revine la normal dar este prea devreme sa afirm ca totul s-a terminat”, a spus Erdogan.

La randul sau, Hassan Rouhani a laudat curajul si maturitatea politica a poporului turc care a aparat autoritatile legitime, adauga Tass.

“Stabilitatea si linistea in Turcia au un impact pozitiv asupra atmosferei din intreaga regiune. Nu avem nicio indoiala ca linistea in tarile islamice ale lumii nu convine teroristilor si unor superputeri”, a spus presedintele iranian.

Acesta a adaugat ca ultimele zile au aratat cine este prietenul si cine este dusmanul Turciei atat in interior, cat si plan extern.

Sursă: www.hotnews.ro  

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×