Erdogan, invitat special la nunta lui Arda Turan. Mijlocaşul şi-a anulat în 2013 căsătoria din cauza preşdintelui

Tibi Demeter   
in Fotbal international
12/03/2018, 18:14
Erdogan, invitat special la nunta lui Arda Turan. Mijlocaşul şi-a anulat în 2013 căsătoria din cauza preşdintelui

Mijlocaşul turc şi-a unit destinele cu Aslihan Dogan, în cadrul unui eveniment care a avut loc duminică la Istanbul. Ceremonia care s-a desfăşurat la Istanbul a fost una restrânsă, dar marcată de prezenţa lui Recep Teyyip Erdogan, preşedintele Turciei.

Turan şi Erdogan au o relaţie de prietenie de mai mulţi ani, iar în 2013 Arda nu a mai apucat să se însoare din cauza problemelor ridicate de servirea băuturilor alcoolice la nunta sa într-un moment în care Erdogan se afla şi el la petrecere.

Preşedintele i-a luat apărarea lui Arda Turan în 2016

Erdogan i-a luat apărarea lui Arda Turan în timpul Campionatului European din 2016, după ce Turcia a pierdut cu 3-0  partida cu Spania. Mijlocaşul turc s-a întors în ţară în această iarnă la Istanbul Başakşehir, după ce şi-a petrecut ultimii ani din carieră în Spania.

Ştirea MOMENTULUI

Polonia, marea dezamăgire a Campionatului Mondial. 8 echipe sunt out după 2 meciuri

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.