Fotbal intern

Galerie foto. Eric a semnat cu Al Markhiya! Cât va câştiga brazilianul

Brazilianul Eric de Oliveira a plecat de la FC Viitorul, iar astăzi a semnat oficial cu formaţia Al Markhiya, unde va avea un salariu mult mmai mare decât în LIga 1 Betano.
16.01.2018 | 13:27
Galerie foto Eric a semnat cu Al Markhiya Cat va castiga brazilianul

Aşa cum FANATIK.RO v-a anunţat încă de sîmbătă, mijlocaşul brazilian în vârstă de 32 de ani a semnat un contract per şase luni cu formaţia clasată pe penultimul loc în campionatul din Qatar şi va câştiga o sumă uriaşă, aproximativ 250.000 de euro.

Şeicii au plătit doar 50.000 de euro celor de la Viitorul, iar Gheorghe Hagi nu a dorit să se pună în calea unei şanse uriaşe pentru Eric. Fotbalistul va câştiga de cinci ori mai mulţi bani decât ar fi făcut-o dacă rămânea la Constanţa până în vară.

Eric a marcat 55 de goluri în Liga 1 Betano

Eric de Oliveira a anunţat că în vară vrea să se întoarcă în România pentru a-l depăşi pe Wesley Lopes în topul gogeterilor străini din Liga 1 Betano: ”Mă voi întoarce! Trebuie să mai înscriu 10 goluri ca să ajung pe primul loc şi să-l depăşesc pe Wesley! Acum, în Liga 1 a rămas Golubovic, care e şi el acolo, în primele trei locuri, şi s-ar putea să aibă un mare avantaj. O să mă întorc în România şi o să mă bat pentru primul loc în clasamentul ăsta. Până la 50 de ani o să tot am timp să-l depăşesc pe Wesley!”.

Mijlocaşul brazilian a marcat 55 de goluri în Liga 1 Betano, de la venirea sa în 2007. Eric de Oliveira a jucat în cariera sa la formaţiile Gaz Metan Mediaş, Karpaty Lviv, Pandurii Târgu Jiu, Al-Ahli, Najran şi FC Viitorul.