Fotbal intern

Eric acuză că ultraşii lui Dinamo au folosit scandări rasiste: “Ăia mă fac maimuţă şi voi nu faceţi nimic!”. VIDEO

09.02.2020 | 19:19
Eric acuza ca ultrasii lui Dinamo au folosit scandari rasiste Aia ma fac maimuta si voi nu faceti nimic VIDEO
ADVERTISEMENT

Eric a fost titular pentru FC Voluntari în meciul cu Dinamo (2-1) și a avut parte de momente tensionate cu fanii „câinilor” la finalul partidei. Brazilianul a acuzat pe teren că fanii lui Dinamo au avut mai multe derapaje rasiste la adresa lui.

Eric îi acuză pe fanii lui Dinamo de scandări rasiste

Eric a avut un conflict cu fanii lui Dinamo la finalul meciului de pe stadionul „Anghel Iordănescu” și îi acuză că au avut mai multe scandări rasiste la adresa lui. Fanii „câinilor” nu se află la prima abatere de acest fel în actualul sezon, după ce la derby-ul cu FCSB suporterii l-au jignit și pe Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

„Dă-te, mă, în p**a mea! Bă, bă! Nişte nesimţiţi, asta sunteţi voi. Atac la minge şi dai pentru ei. Păi ăia mă fac maimuţă acolo şi voi nu faceţi nimic”, au fost cuvintele pe care Eric de Oliveira le-a avut la adresa brigăzii de arbitri.

„Am dat totul pe teren în meciul acesta. Aveam mare nevoie de o victorie. Avem un moral foarte bun, am fost încrezători. A fost o neînțelegere, am auzit niște jigniri. El nu a auzit și de aici a fost cearta. Am auzit zgomote de maimuță.

ADVERTISEMENT

Trăim în 2020 și nu putem avea un astfel de comportament. Am mai trăit astfel de momente și nu vreau să continui pe acest subiect. Eu nu le-am spus nimic fanilor. Mergem înainte și așteptăm următorul meci”, a spus brazilianul imediat după meci.

VEZI VIDEO CU TOATĂ FAZA AICI

Eric a fost aproape de a deveni cel mai bun marcator străin din istoria campionatului

În partida cu Dinamo, Eric a fost aproape de a deveni cel mai bun marcator străin din istoria campionatului, dar șutul său din lovitură liberă a lovit bara porții lui Piscitelli.

ADVERTISEMENT

Eric mai are nevoie de doar un gol pentru a-i depăși recordul de 64 de reușite, deținut de Wesley Lopes, fostul atacant de la FC Vaslui.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Eric De Oliveira, conform transfermarkt.com
  • 34 de ani a împlinit Eric De Oliveira pe 5 decembrie
ADVERTISEMENT
Tags: