Fotbal international

Eric Bailly, ironizat după 20 de minute din PSG – Manchester United! “Di Maria îşi bate joc de el”

06.03.2019 | 22:50
Eric Bailly ironizat dupa 20 de minute din PSG  Manchester United Di Maria isi bate joc de el

Eric Bailly a fost ironizat după primele 20 de minute din meciul PSG – Manchester United, manşa retur a optimilor de finală din Liga Campionilor. Fundaşul central a fost mutat în banda dreapta de Ole Gunnar Solskjaer, iar decizia antrenorului norvegian s-a dovedit una neinspirată.

Eric Bailly, ironizat după 20 de minute din PSG – Manchester United. A greşit la golul francezilor

Eric Bailly a fost ironizat de fani după primele 20 de minute din meciul PSG – Manchester United. “Diavolii” au deschis scorul în minutul 2 prin Romelu Lukaku, însă fundaşul ivorian a greşit la golul egalizator al campioanei Franţei. În primă fază l-a scos din ofsaid pe Kylian Mbappe, iar apoi l-a scăpat din marcaj pe Juan Bernat, care a înscris în poarta lui David de Gea.

“Bailly doarme pe el”, “Trebuie să-l scoată pe Bailly de pe teren”, “Bailly a lăsat prea multe spaţii libere”, “Să intre Dalot în locul lui Bailly la pauză”, “Este inutil”, “Bailly pare că cerşeşte să fie scos de pe teren”, “Angel Di Maria şi-a bătut joc de el” sau “Nu ştie să stea pe teren, e un clovn”, au fost câteva dintre comentariile fanilor de pe Twitter.

Eric Bailly, ironizat pe Twitter după 20 de minute din PSG - Manchester United
Eric Bailly, ironizat pe Twitter după 20 de minute din PSG – Manchester United

Eric Bailly, schimbat în minutul 36

Eric Bailly şi-a continuat seria erorilor în timpul primei reprize din meciul PSG – Manchester United. Angel Di Maria l-a depăşit la fiecare duel direct, iar fundaşul ivorian nu era capabil să blocheze niciun atac al parizienilor.

În minutul 36, Ole Gunnar Solskjaer a luat decizia să-l înlocuiască pe Eric Bailly cu Diego Dalot. Înainte de startul partidei de pe “Parc des Princes”, fanii lui Manchester United cereau ca fundaşul portughez să fie titular.