Sport

Eric Bicfalvi e categoric: „Rusia trebuia să organizeze singură EURO 2020!” Exclusiv

Internaționalul român Eric Bicfalvi e de părere că Rusia trebuia să organizeze de una singură turneul final al Euro 2020.
12.06.2021 | 15:30
Eric Bicfalvi e categoric Rusia trebuia sa organizeze singura EURO 2020 Exclusiv
Internaționalul român Eric Bicfalvi e de părere că Rusia trebuia să organizeze de una singură turneul final al Euro 2020
ADVERTISEMENT

Internaționalul român Eric Bicfalvi, care activează la FK Ural, a analizat în exclusivitate pentru FANATIK naționala Rusiei în perspectiva turneului final al Campionatului European, dar a vorbit și despre cum se prezintă țara din punctul de vedere al pandemiei.

„Rușii așteaptă Europeanul la fel ca orice altă națională calificată. Nu mai mult, nu mai puțin! Speră și au încredere că vor face un turneu bun. Eu cred că vor ajunge cel puțin până în sferturile de finală!”, a surprins internaționalul român.

ADVERTISEMENT

Naționala antrenată de Stanislav Cherchesov va evolua în Grupa B de la Euro 2020, iar debutul și-l va face sâmbătă seara, de la ora 22:00 în compania Belgiei. Meciul se va disputa la Sankt Petersburg, unul dintre cele 11 orașe care vor găzdui turneul final.

Eric Bicfalvi e convins că Rusia trebuia să organizeze Euro 2020: „Aici nu există pandemie!”

Mijlocașul român a prezentat situația Rusiei din punct de vedere al pandemiei înainte de Campionatul European, Sankt Petersburg fiind unul dintre orașele care vor găzdui meciuri la acest turneu final. Autoritățile s-au pregătit foarte bine și au făcut eforturi pentru ca partidele să se poată desfășura cu un număr mare de spectatori.

ADVERTISEMENT

„Aici nu există pandemie!! Nu există așa ceva! Totul e deschis: de la restaurante la interior și la exterior, până la școli, grădinițe, mall-uri, stadioane la 75 la sută din capacitate! Totul e în ritmul de viață normală!! Oamenii trăiesc cu mult curaj și vor libertate!”, a șocat fotbalistul.

„Fanii ruși sunt fanatici atunci când vine vorba de naționala lor! Va fi foarte greu să câștigi acolo, indiferent de numele echipei. Le place să meargă la meciuri în număr mare! Fiecare meci găzduit în Rusia va fi extrem de animat și, cu siguranță, vor fi ocupate toate locurile” – Eric Bicfalvi

Eric Bicfalvi e categoric: „În locul UEFA, aș fi mutat Europeanul în Rusia!”

EURO 2020 a fost amânat un an din cauza nenorocirilor cauzate de COVID, iar UEFA a luat în calcul ca Rusia organizeze integral acest turneu final în cazul în care situația pandemică nu ar fi permis desfășurarea în siguranță a competiției în cele unsprezece orașe.

ADVERTISEMENT

Iar pentru Eric Bicfalvi, aceasta ar fi fost cea mai bună variantă. „S-au oferit ca țară gazdă pentru toate partidele de la EURO 2020!! Ceea ce eu în locul celor de la UEFA aș fi acceptat! De ce să joci cu fani puțini, când aici lasă cu 75 la sută din capacitate și stadioanele au peste 70 de mii de locuri? Orice fotbalist ar alege să joace cu fani cât mai mulți în tribune!”, a mai explicat „Thor” din Ural.

Eric Bicfalvi are încredere în naționala lui Cherchesov: „Rusia e o echipă foarte greu de citit!”

Jucătorul lui FK Ural e convins că Rusia va trece fără probleme de grupa din care mai fac parte Danemarca, Belgia și Finlanda, mai ales că va juca acasă, în fața unui număr mare de spectatori.

ADVERTISEMENT

„Nu știu care e obiectivul lor oficial, dar eu cred că doresc să ajungă cât mai sus. Rusia este o echipă solidă, cu jucători foarte buni și va trece fără probleme de grupe”.

Eric Bicfalvi consideră Rusia o echipă extrem de imprevizibilă și care face orice pentru a obține un rezultat pozitiv: „S-a mai schimbat fotbalul și în Rusia, sunt interesați doar de rezultat, nu contează jocul sau modul cum câștigă.

Asta e mentalitatea lor. Știu ce pot ca echipă și se țin de tactica lor. Chiar am urmărit câteva meciuri ale naționalei și pot spune că e greu de citit: azi poate să marcheze cinci goluri și mâine niciunul! E foarte imprevizibilă”, și-a încheiat Bicfalvi analiza naționalei antrenată de Stanislav Cherchesov, realizată în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 1960 e anul în care Rusia (fosta URSS) a câștigat Campionatul European de fotbal
ADVERTISEMENT