Fotbal international

Eric Bicfalvi, gol din voleu în Rusia! Ural a fost învinsă acasă. Video

Autori: Ionut Neamţu, Traian Terzian | 04.08.2018 | 17:17
Mijlocașul echipei FK Ural, Eric Bicfalvi, a marcat un gol din voleu în campionatul din Rusia

Mijlocașul echipei FK Ural, Eric Bicfalvi, a marcat un gol din voleu în campionatul din Rusia. Este prima reușită a formației internaționalului român în actuala ediție de campionat, dar Ural a rămas fără niciun punct după primele două etape.

După ce a fost învinsă în runda inaugurală, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de Anji Mahacikala, prin golul unui alt fotbalist român, Paul Anton, FK Ural a pierdut și al doilea joc din actuala ediție de campionat din Rusia, scor 1-2 cu FK Krasnodar.

Mijlocașul echipei FK Ural, Eric Bicfalvi, a marcat un gol din voleu în campionatul din Rusia
Mijlocașul echipei FK Ural, Eric Bicfalvi, a marcat un gol din voleu în campionatul din Rusia

Eric Bicfalvi a fost titulat și a marcat un gol din voleu

Mijlocașul Eric Bicfalvi a fost titular la FK Ural și a marcat primul gol al meciului în minutul 6 din voleu, după o centrare venită de la ucraineanul Denis Kulakov. Antrenorul formației FK Ural, ucraineanul Dmitri Parfionov a decis înlocuirea fotbalistului român în minutul 75 cu Andrei Egorișev, după ce FK Krasnodar restabilise egalitatea în debutul reprizei secunde prin suedezul Viktor Claesson.

Fosta formație a atacantului român Andrei Ivan, FK Krasnodar a dat lovitura decisivă în minutul 89, prin rezerva Pavel Mamaev, care a reluat imparabil cu capul o centrare venită din partea stângă de la ecuadorianul Cristian Ramirez.

În urma acestei înfrângeri, FK Ural a rămas fără niciun punct în două etape disputate în campionatul Rusiei și se află pe locul 17, penultimul. Trupa lui Eric Bicfalvi are un golaveraj puțin mai bun decât ultima clasată, Ienisei Krasnoiark, care va juca, duminică, în deplasare, cu Akhmat Groznîi, în runda a doua. În etapa viitoare, FK Ural va juca al treilea meci consecutiv pe teren propriu. Formația lui Bicfalvi va întâlni vineri, de la ora 17:30, formația Dinamo Moscova.

În sezonul trecut, Bicfalvi a fost cel mai bun marcator de la FK Ural

În sezonul precedent, FK Ural a terminat sezonul pe locul 12, fiind prima formație deasupra liniei retrogradării. Eric Bicfalvi a fost unul dintre autorii salvării de la retrogradare, reușind să înscrie 8 goluri și să fie cel mai bun marcator al formației FK Ural.

Eric Bicfalvi a plecat în Rusia după ce a jucat pentru Dinamo București. El a povestit că în 2016 ”câinii” i-a oferit prelungirea contractului, iar el a acceptat cu condia să primească o mărire salarială de 2.000 de euro, dar oficialii dinamoviști au refuzat: “De curând, m-a întrebat un prieten pentru cât m-aș întoarce. Când i-am spus, a făcut ochii mari. M-a întrebat dacă aș reveni pentru atât de puțin. Da. L-am surprins, era un salariu mic. Mic pentru fotbal. Nu șocat de ofertă. Ci șocat că, pentru o sumă foarte mică, nu ne-am înțeles să rămân. De fapt, eu am pus la încercare dorința lor de a mă păstra. De ce am fost șocat? Pentru că era vorba de două mii de euro în plus. Atât. Mi s-a spus că nu se poate. OK, atunci dacă nu se poate, nu se poate. Acum mi-ar fi greu să mai revin. Nu neapărat din cauza patronului. Ei au lot și caută alt gen de jucători. Sunt și alte echipe. Îmi plac Craiova, CFR, Viitorul… Mi-a părut rău că am luat legătura cu domnul Hagi după ce i-am promis lui Mircea Rednic că merg la Dinamo. Dacă nu i-aș fi promis, aș fi jucat sută la sută la Viitorul. Mi-era însă greu atunci să-l sun pe domnul Rednic și să-l anunț că m-am sucit”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!