Fotbal intern

Eric Bicfalvi s-a accidentat înainte de România – Muntenegru. “Nu-l vom folosi!” Când revine

06.09.2018 | 13:53
Eric Bicfalvi sa accidentat inainte de Romania  Muntenegru Nul vom folosi Cand revine

Eric Bicfalvi s-a accidentat înainte de România – Muntenegru, meci care are loc vineri, 7 septembrie, de la ora 21.45, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti, în Liga Naţiunilor, iar Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, a hotărât să nu se bazeze pe mijlocaşul ofensiv de la Ural.

După ce Eric Bicfalvi a întâmpinat probleme la antrenamentele susţinute alături de echipa naţională a României, “Guriţă” a hotărât ca să-l menajeze pe fotbalistul în vârstă de 30 de ani pentru a-l avea la dispoziţie la meciul cu Serbia, pe 10 septembrie, de la ora 21.45.

Eric Bicfalvi s-a accidentat înainte de România – Muntenegru

”Bicfalvi a simțit niște dureri și cel mai probabil nu-l vom forța pentru meciul de mâine. Nu vrem să i se agraveze problema, mai ales că vrem să-l recuperăm pentru meciul cu Serbia”, a spus Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României.

Cosmin Contra nu s-a hotărât ce jucători va trimite încă din primul minut în meciul România – Muntenegru, iar decizia în ceea ce priveşte primul 11 o va lua vineri. ”În principiu știu cu cine vom juca cu Muntenegru, dar decizia finală o voi lua în dimineața partidei. Întotdeauna las noaptea de dinaintea partidei să treacă și în funcție de ce feeling voi avea, voi lua o decizie. În plus, mâine dimineață va exista și o sesiune de antrenament, așa că vom vedea”, a mai spus Contra.

Răzvan Marin e suspendat pentru meciul cu Muntenegru

Eric Bicfalvi nu este singurul jucător din lotul echipei naţionale a României care va lipsi în partida cu Muntenegru. Cosmin Contra nu se va putea baza nici pe serviciile lui Răzvan Marin! Jucătorul lui Standard Liege este suspendat şi nu va juca în meciul de pe “Ilie Oană”.

Răzvan Marin la antrenamentul "tricolorilor" de dinaintea meciului România - Muntenegru
Răzvan Marin la antrenamentul oficial al României de dinaintea partidei cu Muntenegru. Mijlocaşul e suspendat pentru debutul în Liga Naţiunilor

Lotul pentru meciurile cu Muntenegru şi Serbia este următorul:

Portari: Ciprian Tătărușanu (FC Nantes, 51/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0)

Fundași: Romario Benzar (FCSB, 12/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 3/1), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 27/0), Vlad Chiricheș (Napoli, 53/0), Mihai Bălașa (FCSB, 4/0), Alin Toșca (PAOK Salonic, 13/0), Nicușor Bancu (U Craiova 1948 Club Sportiv, 3/0)

Mijlocași: Răzvan Marin (Standard Liege, 11/1), Mihai Pintilii (FCSB, 42/1), Tudor Băluță (FC Viitorul, 1/0), Adrian Stoian (Crotone, 2/0), Paul Anton (Krylia Sovetov, 3/0), Alexandru Chipciu (Sparta Praga, 35/4), Dorin Rotariu (AZ Alkmaar, 6/1), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 22/8), Eric Bicfalvi (FC Ural, 4/0), Constantin Budescu (Al-Shabab, 11/5), Alexandru Maxim (Mainz, 29/2), Alexandru Mitriță (U Craiova 1948 Club Sportiv, 3/0)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț, 23/6), George Țucudean (CFR Cluj, 5/1), Denis Drăguș (FC Viitorul, 0/0)

Programul grupei 4, seria C, din Liga Națiunilor UEFA:

7 septembrie: România – Muntenegru (stadion “Ilie Oană”, Ploiești), Lituania – Serbia (ora 21:45)

10 septembrie: Serbia – România, Muntenegru – Lituania (ora 21:45)

11 octombrie: Lituania – România, Muntenegru – Serbia (ora 21:45)

14 octombrie: România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)

17 noiembrie: Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești

20 noiembrie: Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45)

Totul despre Liga Naţiunilor

  • Câştigătoarele grupelor vor promova în seria superioară a ediţiei următoare, ultimele clasate retrogradând în seria inferioară
  • Pe 2 decembrie 2018 are loc tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO 2020. Cele şase urme valorice vor fi stabilite exclusiv pe baza performanţelor din grupele Ligii Naţiunilor
  • În seria naţionalei României, câştigătoarele celor patru grupe alături de cele mai bune două ocupante ale locurilor secunde vor fi în a treia urnă valorică pentru tragerea la sorţi a preliminariilor EURO 2020.
  • Preliminariile EURO 2020 se desfăşoară în perioada martie – noiembrie 2019
  • Cel mai bine clasate echipe în cele patru grupe din Seria C a Ligii Naţiunilor, care nu s-au calificat la EURO 2020 prin intermediul preliminariilor, merg în play-off-ul Ligii Naţiunilor (martie 2020)
  • Cele patru echipe din play.off vor juca semifinale într-o singură manşă, iar finalistele se vor duela într-o singură manşă.
  • Câştigătoarea se califică la EURO 2020
Tags: