Fotbal international

Eric Bicfalvi, transfer de 4 milioane de euro! Unde ar putea ajunge mijlocașul lui Ural

14.02.2019 | 17:57
Eric Bicfalvi transfer de 4 milioane de euro Unde ar putea ajunge mijlocasul lui Ural

Eric Bicfalvi ar putea să prindă transferul carierei, după ce Lokomotiv Moscova, campioana Rusiei, a anunțat că este dispusă să plătească 4 milioane de euro pentru actualul mijlocaș al echipei Ural.

Oficialii lui Lokomotiv Moscova doresc să îl transfere pe Eric Bicfalvi pentru ca mijlocașul în vârstă de 31 de ani să îl înlocuiască pe portughezul Manuel Fernandes (33 de ani), al cărui contract urmează să expire la finalul sezonului 2018 – 2019.

Eric Bicfalvi poate prinde un transfer de 4 milioane de euro la Lokomotiv Moscova

Conducătorii lui Lokomotiv Moscova nu doresc să îi prelungească înțelegerea lui Manuel Fernandes și cred că Eric Bicfavi ar putea să fie un bun înlocuito pentru portughez, anunță sport-express.ru. Rușii au ținut cont și de faptul că internaționalul român a impresionat în tricoul lui Ural, acolo unde în acest sezon a înscris 4 goluri și a oferit3  pase decisive.

Cotat de site-urile de specialitate la 3 milioane de euro, Eric Bicfalvi a ajuns la Ural în ianuarie 2017, iar contractul său cu gruparea de pe locul 9 în prima ligă a Rusiei se termină la finalul sezonului 2018 – 2019, dar rușii au opțiunea de a-i prelungi contractul pe încă un sezon. Pe parcursul carierei, Eric Bicfalvi a mai jucat pentru Tom Tomsk, Dinamo București, Liaoning FC, Volyn Lutsk, Gloria Buzău și Jiul Petroșani.

Eric Bicfalvi în meciul amical România – Olanda

Pe parcursul carierei, Eric Bicfalvi a câștigat un singur trofeu, cu FCSB, în sezonul 2010 – 2011, atunci când a luat Cupa României. Pentru echipa națională a României a bifat 6 selecții și nu a reușit să înscrie niciun gol.

Cine este Manuel Fernandes, fotbalistul pe care ar urma să îl înlocuiască Eric Bicfalvi

Cotat de site-urile de specialitate la 5 milioane de euro, Manuel Fernandes a ajuns la Lokomotiv Moscova pe 1 iulie 2014. În sezonul 2018 – 2019, portughezul a jucat în 22 de meciuri pentru campioana Rusiei, a dat trei goluri și a oferit 4 pase decisive. Pe parcursul carierei, Manuel Fernandes a mai evoluat la echipe precum Benfica, Portsmouth, Everton, Valencia și Beșiktaș.