Life

Eric Dane, din „Anatomia lui Grey”, divorţ şoc după 14 ani

Starul din „Anatomia lui Grey” Eric Dane şi soţia sa, Rebecca Gayheart, au înaintat actele pentru divorţ, după un mariaj de 14 ani.
18.02.2018 | 01:04
Eric Dane din Anatomia lui Grey divort soc dupa 14 ani

Eric Dane şi Rebecca Gayheart au două fiice, Billie, de 7 ani, şi Georgia, cu un an mai mică, iar mama lor, în vârstă de 46 de ani, cere custodie comună şi pensie din partea actorului din seria de succes „Anatomia lui Grey”.

Despărţirea celor doi este cel puţin surprinzătoare dat fiind faptul că au petrecut o vacanţă în Hawaii în luna decembrie a anului trecut.

Pe de altă parte, însă, în spatele actriţei stă un accident de maşină petrecut în 2001, din care a rezultat decesul unui copil de 9 ani, notează „The Blast”. Rebecca, unul dintre starurile seriei de succes „Beverly Hills, 90210”, a primit atunci o condamnare de trei ani cu suspendare, 750 de ore de muncă în folosul comunităţii şi o amendă de 2.800 de dolari.

Un nou episod dureros a intervenit pentru actriţă în 2017, când sora sa, în vârstă de 38 de ani, a decedat într-o închisoare din Kentucky, unde se afla pentru acuzaţii legate de droguri, anunţă „Daily Mail”.

Tags: