Eric de Oliveira dezvăluie adevăratul motiv pentru care nu joacă la Viitorul: ”De trei luni tot cu injecții. Ligament colateral rupt”. VIDEO

Adrian Baciu   
în Casa Pariurilor Liga 1
11/11/2019, 22:15
Eric de Oliveira dezvăluie adevăratul motiv pentru care nu joacă la Viitorul: ”De trei luni tot cu injecții. Ligament colateral rupt”. VIDEO
Eric de Oliveira dezvăluie adevăratul motiv pentru care nu joacă la Viitorul: ”De trei luni tot cu injecții. Ligament colateral rupt”. Sursa foto: sportpictures.eu

Eric de Oliveira, unul dintre cei mai buni jucători din Casa Pariurilor Liga 1 în ultimii ani, a dispărut din peisaj subit imediat după finalul meciului cu FC Botoșani jucat pe 12 august. De atunci, brazilianul a mai bifat doar 16 minute în meciul de Cupă cu Sănătatea Cluj. Luni, tehnicul mijlocaș al Viitorului a dezvăluit, prin intermediul unui filmuleț postat pe un site de socializare, care sunt motivele absenței sale îndelungate.

Eric de Oliveira

Eric a postat pe pagina personală de Facebook un filmuleț în care prezintă chinul prin care trece în această perioadă. Acesta este filmat în timp ce primește o injecție și scrie și explică faptul că o accidentare la un ligament colateral îl ține departe de gazon. ”De asta nu joc! Trei luni tot cu injecții, fizioterapie, nerabdare, nervi, incercand sa revin! Ligament Colateral intern rupt partial, fără să fiu nevoit să mă operez! Acum știți de ce nu am mai jucat. În curând voi reveni și o să fiu cel mai bun iar…punct.”, anunță, optimist, brazilianul.

Brazilianul a început excelent sezonul 2019-2020 și a marcat pentru Viitorul lui Gică Hagi în chiar prim etapă a sezonului în victoria cu Dinamo, scor 5-0. Apoi, Eric a mai evoluat în alte cinci partide, reușind să ajungă la 5 goluri. După remiza cu Botoșani, scor 2-2, în care a marcat, a dispărut total din campionat și a mai fost văzut doar la meciul de Cupă cu Sănătatea Cluj.

Eric de Oliveira, la un gol de a intra în istoria Ligii 1

La meciul cu Botoșani de pe 12 august, Eric i-a egalat recordul lui Wesley (64 de goluri) și mai are acum nevoie de un singur gol pentru a deveni cel mai bun marcator străin din toate timpurile în Casa Pariurilor Liga 1. Brazilianul are cinci reușite în noul sezon și 64 în total. Eric a marcat golul cu numărul 64, din penalty, cu FC Botoșani.

Cei mai buni marcatori din istoria întrecerii interne:
  • 1-2. Eric, Wesley (64 goluri), 3. Bojan Golubovic (55), 4. Eddy Gnohere (52), 5. Pantelis Kapetanos (52), 6. Thaer Bawab (42), 7. Kehinde Fatai (41), 8. Mike Temwanjera (39), 9. Azdren Llullaku (37), 10. Sulejman Demollari (36)
Închide ×