Fotbal intern

Eric de Oliveira pleacă de la Viitorul! Când vrea să se retragă din fotbal

20.12.2019 | 21:35
Eric de Oliveira pleaca de la Viitorul Cand vrea sa se retraga din fotbal
ADVERTISEMENT

Mijlocașul brazilian Eric de Oliveira a decis să plece de la FC Viitorul în pauza competițională de iarnă, la un an de la revenirea la gruparea lui Gică Hagi.

Eric de Oliveira pleacă de la Viitorul

Conform Telekom Sport, brazilianul s-a accidentat din nou și nu a fost inclus de Gică Hagi în lotul pentru partida din deplasare cu Gaz Metan, dar a făcut deplasarea cu echipa la Mediaș și ar urma ca la finalul jocului să-și anunțe plecarea de la Viitorul.

ADVERTISEMENT

Această informație este extrem de surprinzătoare în condițiile în care în urmă cu două zile Eric de Oliveira spunea că își dorește ca în 2020 să joace tot pentru Viitorul și chiar să câștige titlul alături de echipa lui Gică Hagi.

Eric vrea să mai joace până la vară

Din informațiile FANATIK, Eric de Oliveira a luat în calcul și o retragere definitivă din fotbal la finalul acestui an, măcinat fiind în ultima perioadă de desele accidentări care l-au ținut în afara terenului.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, brazilianul pare convins să mai continue până în vară în Casa Pariurilor Liga 1 pentru a-și îndeplini un vis. Eric este în acest moment la egalitate de goluri cu fostul fotbalist de la Wesley Lopes și își dorește cu ardoare să devină cel mai bun marcator străin din campionatul României.

Brazilianul, dispus să joace și în play-out

În aceste condiții, Eric de Oliveira pare dispus să accepte orice ofertă va veni în această iarnă din Casa Pariurilor Liga 1, chiar dacă va fi să joace în play-out. Nici Hagi nu s-ar opune unei plecări a brazilianului, ”Regele” spunând în mai multe rânduri că Eric trebuie să slăbească pentru a juca în echipa sa.

ADVERTISEMENT

Eric de Oliveira, în vârstă de 35 de ani, a venit pentru prima dată în România în 2007, la Gaz Metan, unde a jucat patru ani. După o scurtă aventură în Ucraina, el a revenit la Mediaș, iar după un singur sezon a plecat la Pandurii Târgu Jiu.

Eric vrea să joace în naționala României

După un singur an în Gorj, brazilianul a plecat iar în țări străine pentru a se întoarce a treia oară la Gaz Metan în 2016. După încă un an, el a fost adus de Gică Hagi la Viitorul de unde a plecat pentru un sezon în Qatar, iar în vară a revenit la gruparea din Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Într-un dialog cu fanii, brazilianul a spus că nu a renunțat la dorința sa de a evolua în tricoul echipei naționale a României și a anunțat că nu își dorește să devină antrenor după ce își va pune ghetele-n cui.

ADVERTISEMENT