Fotbal intern

Eric de Oliveira, reacție dură după ce a plecat de la Viitorul lui Gică Hagi: ”Am de dat peste nas cuiva”

15.01.2020 | 18:47
Eric de Oliveira reactie dura dupa ce a plecat de la Viitorul lui Gica Hagi Am de dat peste nas cuiva
ADVERTISEMENT

Mijlocașul brazilian Eric de Oliveira a avut o reacție dură după ce a plecat liber de contract de la Viitorul lui Gică Hagi și a ajuns la FC Voluntari.

Eric de Oliveira, reacție dură după ce a plecat de la Viitorul lui Gică Hagi: ”Vă arăt eu cine sunt”

”Am încă de dat peste nas cuiva şi cred că o să fac o treabă bună. S-a vorbit să sunt gras, că sunt bucătar. Vă arăt eu cine sunt eu”, a fost prima reacție a lui Eric de Oliveira după ce a fost pus pe liber de Gică Hagi de la FC Viitorul.

ADVERTISEMENT

”Pe mine nu mă deranjează deloc, dar îi deranjează pe cei din jurul meu, care suferă din cauza acestor declaraţii, în care unii trebuiau să te susţină că sunt lângă tine şi vorbesc rău despre tine”, a continuat brazilianul.

”S-a uitat că în cinci etape eram golgheter”

”Asta e, aici trăim, eu sunt un străin care trebuie să îmi văd de treaba mea, mergem înainte. Pur şi simplu s-a uitat că în cinci etape eram golgheter şi după accidentare am ajuns să fiu ruşine”, a declarat Eric.

ADVERTISEMENT

”Am căzut, m-am ridicat, iar am căzut. Dacă o să cad încă odată, tot o să mă ridic, nu e problemă. Nu contează vârsta. Când am dat gol cu Fiorentina eram gras”, a mai spus mijlocașul brazilian.

”Dorinţa mea e de a mă retrage acasă, la Mediaş”

”Când am ajuns cu Mediaş prima dat în istorie în Europa League, eram gras, am luat Cupa României, eram gras. Tot gras sunt, ce mă deranjează? Nimic. Nu mă gândesc să mă retrag. Dorinţa mea e de a mă retrage acasă, la Mediaş, unde sunt stabilit”, a încheiat Eric.

ADVERTISEMENT

Conform Telekom Sport, Eric a fost să plece liber de contract, dar i-a fost pusă o clauză prin care nu are să vorbească de Viitorul sau să-şi exprime în vreun fel nemulţumirile pe care le-a avut la echipa antrenată Gică Hagi. În caz contrar, va fi obligat să plătească nu mai puţin de 100.000 de euro.

Eric s-a lansat în afaceri

FC Voluntari l-a transferat pe Eric de Oliveira. Brazilianul a semnat un contract valabil un an și jumătate cu gruparea ilfoveană. Eric este în acest moment la un gol de a deveni cel mai bun marcator străin all-time din fotbalul românesc, având 64 de goluri, la fel ca și Wesley.

ADVERTISEMENT

Eric de Oliveira s-a lansat în domeniul afacerilor. Brazilianul și-a deschis la Mediaș, orașul de care se leagă începuturile sale în fotbal, o cafenea cu o ofertă extinsă de produse.

ADVERTISEMENT
Tags: