Fotbal intern

Eric de Oliveira s-a lansat în afaceri! Brazilianul și-a deschis o cafenea la Mediaș. FOTO

28.12.2019 | 23:40
Eric de Oliveira s-a lansat în afaceri! Brazilianul și-a deschis o cafenea la Mediaș. Sursa foto: facebook.com
ADVERTISEMENT

Mijlocașul brazilian Eric de Oliveira, fotbalist aflat încă sub contract cu FC Viitorul Constanța, s-a lansat în domeniul afacerilor. Acesta și-a deschis la Mediaș, orașul de care se leagă începuturile sale în fotbal, o cafenea cu o ofertă extinsă de produse.

Eric de Oliveira s-a lansat în afaceri! Brazilianul și-a deschis o cafenea la Mediaș

Situată în centrul orașul de pe malurile Târnavei Mari, cafeneaua lui Eric, intitulată după numele acestuia, Oliveira’s Cafe, este un spațiu decorat cu ”cariera” jucătorului care a scris istorie în Liga 1. VEZI GALERIE FOTO.

ADVERTISEMENT

Atât la intrarea din stradă, cât și pe pereții interiori ai cafenelei, clienții pot vedea imagini cu cele mai importante momente din cariera lui Eric de Oliveira.

Sunt imagini cu jucătorul brazilian în toate ipostazele carierei, de la primele meciuri pentru Gaz Metan Mediaș, până la duelurile de neuitat din grupele Europa League alături de Pandurii Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

Noul spațiul comercial al fotbalistului brazilian de 34 de ani a fost inaugurat pe 20 decembrie. I-au trecut deja pragul numeroși clienți din oraș, dar și colegi de la Viitorul Constanța, precum Steliano Filip.

Mediaș, orașul de care se leagă lansarea în fotbal a lui Eric

Eric a decis să-și deschidă afacerea în Mediaș, orașul de care se leagă începuturile sale în fotbal. În urmă cu 12 ani, Eric venea în România la Gaz Metan Mediaș, club care i-a oferit foarte multe, iar el la rândul său a dat multe echipei ardelene.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2007-2008, brazilianul a marcat 10 goluri pentru Gazul în Liga a 2-a, contribuind la promovarea medișenilor pe prima scenă a fotbalului românesc.

Și în prima divizie, Eric are peste 100 de meciuri pentru gruparea din centrul țării, marcând peste 30 de goluri.

ADVERTISEMENT

Eric de Oliveira, probleme pe plan sportiv din cauza accidentărilor

Dacă pe planul afacerilor lucrurile îi merg bine lui Eric, pe plan sportiv acesta are probleme din cauza deselor accidentări. A început perfect sezonul la Viitorul, cu 5 goluri în primele meciuri, apoi a fost scos din ritm de o accidentare.

Din informațiile FANATIK, Eric de Oliveira a luat în calcul chiar și o retragere definitivă din fotbal la finalul acestui an, măcinat fiind în ultima perioadă de desele accidentări care l-au ținut în afara terenului.

  • 5 goluri în 6 meciuri a marcat Eric pentru Viitorul în campionat
  • 500.000 de euro este cota lui Eric, conform transfermarkt

Eric e însă convins să mai continue până în vară în Casa Pariurilor Liga 1 pentru a-și îndeplini un vis. Eric este în acest moment la egalitate de goluri cu fostul fotbalist de la Wesley Lopes și își dorește cu ardoare să devină cel mai bun marcator străin din campionatul României.

ADVERTISEMENT