Fotbal intern

Eric de Oliveira vrea să revină în România: “Să promoveze Petrolul şi ne vedem în Liga 1 Betano”

10.11.2018 | 15:02
Eric de Oliveira vrea sa revina in Romania Sa promoveze Petrolul si ne vedem in Liga 1 Betano

Brazilianul se gândeşte să revină în România şi vrea să o facă la o echipă de tradiţie! Brazilianul care a evoluat în Liga 1 Betano la Gaz Metan Mediaş, Viitorul Constanţa şi Pandurii Târgu Jiu aşteaptă ca “lupii galbeni” să promoveze pe prima scenă a fotbalului românesc şi apoi aşteaptă oferta din partea clubului de pe “Ilie Oană”.

“De ce nu? Petrolul este o echipă cu suporteri minunaţi, ştiu cât de greu a fost mereu să joc aici împotriva lor. În iunie sunt liber de contract, doresc multă baftă Petrolului, să promoveze şi să ne vedem cu bine în Liga 1.  Am venit să văd Petrolul jucând, mă bucur că sunt pe locul 1 şi sper să revină unde îi e locul, în Liga 1, alături de Rapid, Universitatea Cluj…“, a declarat Eric de Oliveira la un post de televiziune.

Eric de Oliveira vrea să revină în România

Brazilianul Eric este căsătorit cu o româncă pe nume Cosmina şi deja România este casa sa. Este foarte probabil ca după ce se va încheia acest sezon ca mijlocaşul să revină pe plaiurile noastre. S-a pus chiar problema la un moment dat ca acesta să fie naturalizat pentru a putea ajuta echipa naţională a României însă aceasta a rămas la stadiul de tentativă.

Cine este Eric de Oliveira

Eric de Oliveira s-a născut pe 5 decembrie 1985, în Brazilia şi a evoluat de-a lungul timpului la Metropolitano, Gaz Metan Mediaş, Karpaty, Pandurii Târgu Jiu, Matsumoto Yama, Najran, apoi a venit din nou la Gaz Metan în vara anului 2016, unde juca un an, până se transfera la Viitorul Constanţa. De la echipa lui Gheorghe Hagi, Eric a plecat la Al Markhiya, cu care mai are contract până în vara anului viitor.

Eric de Oliveira în meciul de fotbal dintre Viitorul Constanta şi Concordia Chiajna, din etapa a XXI-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Central din Ovidiu, sâmbătă 12 decembrie 2017
Eric de Oliveira în meciul de fotbal dintre Viitorul Constanta şi Concordia Chiajna, din etapa a XXI-a a Ligii 1 Betano