Eric încă mai speră: “Aştept cetăţenia. Vreau să joc pentru România!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
24/07/2016, 09:24
Eric încă mai speră: “Aştept cetăţenia. Vreau să joc pentru România!” GALERIE FOTO

Eric de Oliveira a declarat că şi-ar dori să fie selectat de Christoph Daum să facă parte din lotul naţionalei pentru viitorul turneu final.

“Antrenorul a avut încredere să joc din minutul 60, trebuia să aduc un plus în jocul echipei. Sper să facem o figură frumoasă în Liga 1. Echipa e în creştere şi sper ca publicul să ne susţină în fiecare meci, pentru că asta contează foarte mult.

Mi s-a propus să revin acasă şi am ales să vin aici măcar un an, pentru că familia mea avea nişte treburi de rezolvat la Mediaş. Toată lumea îmi spune că sînt gras, indiferent că sînt în formă bună sau nu. Atunci spun şi eu în glumă: sînt tot gras. Mai am pînă să revin la forma mea foarte bună. Eu aştept să primesc şi cetăţenia, dar dacă sînt o variantă pentru naţionala României vor decide cei de la Federaţie. Eu aş da totul dacă aş fi chemat la naţională”, a susţinut Eric.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×