Eric, la STEAUA? "Mie nu îmi este frică de presiune! Aş face faţă"

STEAUA. Eric De Oliveira, jucătorul celor de la Gaz Metan Mediaş, mărturiseşte că nu se teme de presiunea care s-ar pune pe el în cazul în care va ajunge să îmbrace tricoul echipei "roş-albastre".

”Eu îmi doresc să joc acolo unde sînt dorit. Deocamdată nu m-a căutat niciun club, aşa că nu aş dori să vorbesc despre Steaua. Mie nu îmi este frică de presiune, este normal ca la echipele mari să existe o presiune, nu există timp de acomodare, dar nu îmi este teamă şi cred că aş face faţă.

Chiar dacă la Steaua există această problemă cu Armata, nu cred că schimbă ceva: Steaua rămîne Steaua. Eu am o hîrtie de la club că pot pleca liber în acest moment doar în străinătate. Încă nu ştiu ce voi face, mai am contract pînă în iunie şi trebuie să-l respect”, a declarat Eric, pentru digisport.ro.

STEAUA. Gabi Balint îl laudă pe brazilianul medieşenilor şi crede că acesta s-ar potrivi jocului Stelei:

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

”Eric m-a impresionat, e în formă în ultimul timp. În acest moment, din campionatul României e cam cel mai bun coordonator sau numărul 10, cum îi spunem noi. Acum se vede că aleargă, mingea trece tot timpul pe la el şi face lucruri bune. Nu aş vedea de ce Eric, un jucător atît de tehnic, cu o creativitate extraordinară, nu ar reuşi să se integreze. La cum joacă Steaua, ar putea juca în spatele atacantului”, a spus Gabi Balint.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:00
Ligue 1 Rennes - PSG
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663