Fotbal intern

Eric o amenință pe FCSB, cea mai în formă echipă din Liga 1: ”Le dau două goluri”

05.09.2020 | 17:18
Eric o ameninta pe FCSB cea mai in forma echipa din Liga 1 Le dau doua goluri
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei FC Voluntari, Eric de Oliveira, o amenință pe FCSB, cea mai în formă echipă din startul actualului sezon al Ligii 1.

Brazilianul de 34 de ani își dorește ca formația ilfoveană să oprească startul foarte bun avut de gruparea ”roș-albastră”, care a marcat de fiecare dată câte trei goluri și nu a luat niciunul până acum.

ADVERTISEMENT

Numirea lui Toni Petrea ca antrenor a schimbat fața celor de la FCSB, iar în acest sezon are două victorii în tot atâtea meciuri de campionat și un succes încântător în Europa League.

FCSB, amenințată de Eric

”Abia aștept să vină meciul că două le dau! Vreau să fac un meci mare. Sunt montat rău”, este amenințarea lui Eric de Oliveira pentru FCSB, după ce a început să fie titular în echipa lui Mihai Teja.

ADVERTISEMENT

”Ştiu ce calităţi am, ştiu când pot ajuta echipa. Încercăm să ne atingem obiectivul şi să nu ne batem la play-out. Vrem să fim cuminţi, să nu terminăm pe locurile de retrogradare sezonul regulat”, a mai spus mijlocașul de 34 de ani.

Eric de Oliveira, cel mai bun marcator străin din istoria campionatului României, a jucat de 13 ori împotriva celor de la FCSB și a reușit să puncteze de patru ori. Ultima reușită a venit în sezonul 2017-2018, atunci când a adus victoria Viitorului cu un gol superb.

ADVERTISEMENT

Partida FC Voluntari – FCSB, din etapa a treia a sezonului regulat din LIga 1, se va disputa sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 21:00. Și ilfovenii au un start de sezon foarte bun, reușind o victorie și un egal în primele două runde.

Finanțatorul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, şi-a arătat interesul pentru atacantul FCSB-ului, Adrian Petre, intrat în dizgrație și fără șanse prea mari să mai prindă un loc de titular, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a rupt tăcerea și a dezvăluit că a decis să iasă din viața publică și nu va mai oferi declarații pe nicio temă. Mai mult, el a explicat că nici nu se mai uită nici la televizor.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 3,40 este cota pentru “peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: