Proaspăt transferat în Qatar, Eric îşi anunţă revenirea: ”Vreau să bat recordul în România!”

Ionuţ Cataramă   
în Fotbal intern
15/01/2018, 13:23
Proaspăt transferat în Qatar, Eric îşi anunţă revenirea: ”Vreau să bat recordul în România!”

Deşi a semnat de curând un contract pe 6 luni cu echipa din Qatar,  Al-Markhiya Sports Club, Eric vrea să se reîntoarcă în Liga 1 pentru a depăşi un record. ”Trebuie să fac asta pentru că vreau să ajung pe primul loc!”.  Brazilianul are 55 de goluri în Liga I,  pe care le-a marcat în tricourile echipelor Gaz Metan Mediaş, Pandurii Târgu Jiu şi Viitorul. Pentru a-l depăşi pe conaţionalul său, Wesley Lopes, mai are nevoie de 10 goluri.

“Mă voi întoarce! Trebuie să mai înscriu 10 goluri ca să ajung pe primul loc şi să-l depăşesc pe Wesley! Acum, în Liga 1 a rămas Golubovici, care e şi el acolo, în primele trei locuri, şi s-ar putea să aibă un mare avantaj. O să mă întorc în România şi o să mă bat pentru primul loc în clasamentul ăsta. Până la 50 de ani o să tot am timp să-l depăşesc pe Wesley! ”

Eric: ”Mi-am dorit din suflet să câştig şi eu un campionat în România”

Eric are 193 de apariţii în Liga 1 şi vrea să mai adauge după scurta perioadă pe care o va petrece în Qatar. ”Acum, eu am 32 de ani şi poate mai târziu nu voi mai primi o ofertă bună din punct de vedere financiar. Nu o să mai am şansa asta şi trebuie să profit acum! Pentru că familia mea e importantă şi trebuie să mă gândesc mai mult şi la cei de acasă. Când am venit la Viitorul am renunţat la o parte din bani, am vrut să mă pregătesc şi să fiu bine din punct de vedere fizic. Mi-am dorit din suflet să câştig şi eu un campionat în România, dar oferta asta m-a făcut să plec…”  a declarat brazilianul.

1 milion de euro este cota de transfer a lui Eric, conform transfermarkt.de

7 goluri şi 6 assisturi are Eric în 22 de meciuri jucate din actualul sezon

Închide ×