Fotbal intern

Erik Lincar a făcut praf o femeie arbitru. Antrenorul i-a aruncat cuvinte grele

01.11.2020 | 11:01
Erik Lincar a facut praf o femeie arbitru Antrenorul ia aruncat cuvinte grele
ADVERTISEMENT

Turris Turnu Măgurele a fost învinsă cu 4-2 în deplasarea de la Ripensia Timișoara, într-un meci din runda cu numărul 10 a ligii secunde. Brigada meciului de la Timișoara a avut în componență femei, iar Erik Lincar a criticat-o la sfârșit pe una dintre ele. 

”Cruce e pe tine! Cruce! Lasă-te! Du-te la Vâlcea și stai cu soțul și beți un pahar de vin”, a spus antrenorul, pe teren, după ce s-a terminat partida.

ADVERTISEMENT

Linkar este de părere că formația lui a fost învinsă din cauza arbitrajului. ”Din păcate, astăzi nu a contat doar jocul echipei. A intervenit și arbitrajul, care a fost foarte slab”, a spus Lincar, pentru cei de la Pro TV.

Lincar a criticat arbitrajul după jocul cu Ripensia

Meciul dintre Ripensia Timișoara și Turris Turnu Măgurele a fost unul spectaculos. S-au înscris șase goluri, iar două dintre acestea au fost din lovituri de la 11 metri. Un alt penalty a fost ratat.

ADVERTISEMENT

În minutul 24, Mitrea, de la oaspeți, a văzut cartonașul roșu, însă Tudor a ratat lovitura de la 11 metri dată pentru Ripensia. Gazdele au avut 2-0 la pauză, după ce Tieranu (28) și Sokovic (43) au înscris.

În repriza a doua Golda (66) și Tudor (82 – penalty) au mai marcat pentru gazde. Haita (61) și Voicu (69) au dat golurile oaspeților.

ADVERTISEMENT

Meciurile celor două echipe din runda următoare

Turris venea după o victorie 4-1 cu CSM Reșița. După acest joc din etapa a 10-a, Turris Turnu Măgurele se află pe locul 7 al clasamentului ligii secunde, cu 15 puncte.

De partea cealaltă, Ripensia Timișoara ocupă poziția cu numărul 13, cu 12 puncte. În runda următoarea, Turris va evolua contra celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, pe teren propriu. Ripensia se va deplasa la Chiajna pentru jocul contra Concordiei.

ADVERTISEMENT

Lincar le-a mai antrenat până acum pe Concordia Chiajna, Academica Clinceni, Luceafărul, Râmnicu Vâlcea, Universitatea Craiova, Delta Tulcea și Damila Măciuca.

Celelalte rezultate ale etapei din Liga a doua:

ACS Viitorul Târgu Jiu – Unirea Slobozia 3-1

Comuna Recea – ASU Poli Timișoara 3-3

CSM Slatina – Gloria Buzău 0-2

Dunărea Călărași – Metaloglobus 1-0

Farul Constanța – CS Mioveni se joacă la 11:30

ADVERTISEMENT