Sport

Erik Lincar, discurs acid la adresa contestatarilor lui U Cluj după promovarea în Liga 1: ”Ia uitați, blatiștii, mercenarii”

U Cluj a reușit promovarea în Casa Pariurilor Liga 1, iar Erik Lincar a ținut să le dea peste nas celor care vorbeau despre faptul că nu-și vor apăra corect șansele în barajul cu Dinamo.
30.05.2022 | 00:10
Erik Lincar discurs acid la adresa contestatarilor lui U Cluj dupa promovarea in Liga 1 Ia uitati blatistii mercenarii
U Cluj a reușit promovarea în Casa Pariurilor Liga 1, iar Erik Lincar a ținut să le dea peste nas celor care vorbeau despre faptul că nu-și vor apăra corect șansele în barajul cu Dinamo. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ardelenii au scor un 1-1 în Ștefan cel Mare și i-au trimis pe dinamoviști pentru prima dată în istoria de 74 de ani în Liga 2.

Reacție vehementă a lui Erik Lincar după ce U Cluj a reușit promovarea

La finalul întâlnirii, Erik Lincar a explodat la adresa contestatarilor lui U Cluj și le-a transmis acestora să-și ceară scuze în fața jucătorilor pentru că nu au crezut în loialitatea lor față de culorile clubului.

ADVERTISEMENT

”Am avut vreo trei șanse în carieră să promovez de la Liga 2 în Liga 1. Acum a fost a patra oară cu succes, dar până la urmă nu totul se rezumă doar la mine. Chiar vreau să transmit un mesaj oamenilor din Cluj: ‘ia uitați, blatiștii, mercenarii’.

Chiar dacă aș putea să îi menționez pe fiecare, pe Gorcea, pe Păun, pe Ispas, pe Gugu, pe Vomir, pe Ilie, Dobrescu, Pârvulescu, Pires, Filip, Balgiu, Haită, Remacle, Ribero, Ely, Hofman, Ciobanu, Boiciuc, Vali Alexandru, sper să nu omit pe cineva”, a declarat Lincar.

ADVERTISEMENT

Lincar a garantat pentru jucătorii săi

Tehnicianul ”șepcilor roșii” a amintit că au existat niște probleme după întâlnirea cu Hermannstadt din play-off-ul Ligii 2 și a reamintit că a garantat că nu va fi trădat niciodată de jucători.

”Băieții au suferit mult și nu cred că meritau în unele momente să fie duși în zona aia că nu și-au apărat corect șansele. Asta pe mine mă doare cel mai rău. Dar sper ca toți acei oameni care i-au făcut blatiști să vină și să-și ceară scuze, atâta mi-aș dori.

ADVERTISEMENT

Oriunde vor ei, chiar și online. Eu nu am vorbit de suporteri neapărat. Clujul e mare. După meciul cu Hermannstadt, acolo au fost niște probleme. Eu am spus mereu că atâta timp cât voi fi antrenor, niciun jucător nu mă va vinde”, a încheiat Erik Lincar.

Fair-play din partea omului decisiv al clujenilor

Dragoș Tescan, omul care a marcat golul Universității Cluj la returul cu Dinamo, a dezvăluit că a vrut să centreze la faza respectivă și este convins că Dinamo, cu ajutorul suporterilor, va reveni mai puternică în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Nu așa am vrut să dau. Am vrut să centrez, dar mingea a luat acea traiectorie. Era clar că va fi un meci de luptă şi uzură.  Îmi pare rău de Dinamo, cu aşa suporteri… sigur vor reveni mai puternici. Ce a fost mai greu a fost anul ăsta, sigur vom face faţă în derby-uri”, a spus Tescan.

ADVERTISEMENT