Sport

Erik Lincar râde de apărarea FCSB-ului: „Au avut mari probleme pe linia de patru și am încercat să profităm”

Erik Lincar, antrenorul celor de la Universitatea Cluj, a declarat la finalul meciului că FCSB are probleme mari în defensivă și consideră că echipa sa putea chiar câștiga partida.
18.07.2022 | 01:08
Erik Lincar rade de apararea FCSBului Au avut mari probleme pe linia de patru si am incercat sa profitam
Erik Lincar consideră că Universitatea Cluj putea să mai marcheze în poarta FCSB-ului. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj a reușit un rezultat important pe terenul FCSB-ului, la primul meci după revenirea în SuperLigă, iar Erik Lincar e de părere că „șepcile-roșii” puteau să înscrie mai multe goluri.

Erik Lincar crede că U Cluj putea obține mai mult în meciul cu FCSB: „Îmi pare rău că nu am marcat mai multe goluri”

Erik Lincar a fost mulțumit de jocul prestat de U Cluj, ținând cont că e prima partidă în SuperLigă, iar la ardeleni au evoluat în primul unsprezece 9 fotbaliști care au reușit promovarea: „Îmi pare rău că nu am marcat mai multe goluri. Am avut 9 jucători pe teren din barajul cu Dinamo. Au intrat doar Chipciu și Bălan. E doar jumătate de punct dacă ne gândim că se vor înjumătăți”.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Stelei, consideră că Risto Radunovic a fost o absență care a cântărit greu pentru FCSB: „Urmează un meci greu cu Craiova, însă e important pentur mine să am un reper, să văd ce pot băieții și să câștigăm mai multe puncte. A fost avantajul nostru că a lipsit și Radunovic. Au avut mari probleme pe linia de patru și am încercat să profităm cât mai mult”.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Cluj a fost influențat puternic și de arbitrajul VAR, care i-a dat emoții mari lui Erik Lincar: „Am spus că trebuie să alergăm foarte mult, pentru că Steaua are calitate în ofensivă. Nu mă așteptam să avem atâtea emoții. Eu zic că VAR-ul ajută, dar noi pe bancă trăim cu emoții. 

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută au venit cei de la CCA și ne-au explicat când intervine VAR. Se intervine numai în momentele foarte importante. Am adus jucători cu valoare, de la echipe care anul trecut au jucat în play-off. Azi am preferat să merg pe omogenitate”.

Erik Lincar, mesaj pentru jucătorii transferați în această vară: „Să o facă la fel de bine ca cei din vechea gardă”

Universitatea Cluj a reușit să încurce FCSB cu jucători care au evoluat în sezonul trecut în Liga 2 și care au eliminat Dinamo la barajul de promovare: „Aștept ca cei noi să intre în echipă și să o facă la fel de bine ca cei din vechea gardă”.

ADVERTISEMENT

Erik Lincar e sigur că acest sezon din SuperLiga va fi extrem de disputat și pe muchie de cuțit până la final, mai ales că sunt foarte multe echipe care s-au întărit.

„Nu cred că ne includem doar pe noi. Sunt multe echipe foarte puternice care au făcut transferuri și va fi un campionat foarte echilibrat”. 

ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj va avea din nou un meci dificil în etapa a doua din SuperLiga, când va întâlni pe teren propriu Universitatea Craiova, sâmbătă, 24 iulie, de la ora 18:30.

ADVERTISEMENT